Να στηρίξουν τον συνδυασμό του κάλεσε τους πολίτες από τη Λιβαδειά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Κ. Μπακογιάννης

Κοινοποίηση στα Social Media

Λίγες ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης από τη Λιβαδειά όπου βρέθηκε και μίλησε σε εκδήλωση της παράταξής του απεύθυνε προσκλητήριο «συμμετοχής και ενεργούς συμβολής όλων των πολιτών, και ιδίως των νέων, στο καινούργιο ξεκίνημα που σχεδιάζει για την Περιφέρεια»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» στο βράδυ της Τρίτης στη Λιβαδειά έχοντας στο πλευρό του την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά συνέχισε τον διάλογο με τους πολίτες που έχει ξεκινήσει στους πέντε νομούς της Στερεάς.

«Την Κυριακή πίσω από το παραβάν, μακριά από κουβέντες καφενείου και παιχνίδια εξουσίας, παίρνουμε  απόφαση για το μέλλον» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Μπακογιάννης σημειώνοντας παράλληλα ότι «το μέλλον μπορεί να κερδηθεί με συνεργασία, συνεννόηση, πρόγραμμα και μεθοδική δουλειά».

Στη συνέχεια ζήτησε από τους Βοιωτούς να συμμετάσχουν στην προσπάθεια «για την ανατροπή και το καινούργιο» και τους διαβεβαίωσε για την δική του αποφασιστικότητα να το πετύχει.

«Αν θέλετε μια από τα ίδια, δεν είμαστε εμείς η επιλογή σας. Αν θέλετε να σπάσουμε αβγά, να κάνουμε  υπερβάσεις, να έρθουμε σε ρήξη με τον παλαιοκομματισμό και τα συμπτώματα του, τα συμφέροντα και τα προβλήματα, εμπιστευτείτε εμάς» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Κομίζουμε νέα νοοτροπία, νέα αντίληψη για τα κοινά, επιμένουμε να μιλάμε για τα πραγματικά προβλήματα. Οι άνθρωποι του συνδυασμού μας δεν είναι εδώ για την καρέκλα. Είναι εργάτες της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Ο κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού, και για μια ακόμα φορά κάλεσε θεσμικούς φορείς και μεμονωμένους πολίτες να συμμετέχουν με τις προτάσεις και τις ιδέες τους.

Ακόμα μίλησε για χτυπήματα που δέχεται «κάτω από τη μέση» και τόνισε ότι «είναι συνειδητή επιλογή και όχι αδυναμία» το γεγονός ότι αρνείται να απαντήσει.

Καταλήγοντας ο κ. Μπακογιάννης  αναφέρθηκε στην αξία που έχουν οι εκλογές, καθώς  όπως είπε αποτελούν όχι μόνο την κορύφωση της δημοκρατίας αλλά και την μεγαλύτερη δυνατότητα που έχουν οι πολίτες να αποφασίζουν οι ίδιοι για το μέλλον τους.

mpako1