Χαραυγή : Μέρος 2, από το Δημοτικό Χειμερινό Κινηματογράφο της Θήβας

Κοινοποίηση στα Social Media

Σας ενημερώνουμε,  ότι από την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 στο Δημοτικό Χειμερινό Κινηματογράφο της Θήβας, που λειτουργεί υπό την διεύθυνση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θηβαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), θα προβληθεί η κινηματογραφική ταινία «Χαραυγή : Μέρος 2» – (Breaking Dawn: Part 2”).

Ώρα Προβολής: 21:15 μ.μ.

 Περίληψη:

Στο πέμπτο και τελευταίο μέρος της εποποιίας Twilight, παρακολουθούμε την προσαρμογή της Μπέλα στη νέα της ζωή ως βαμπίρ, καθώς και τη μεταμόρφωσή της από τον πιο αδύναμο κρίκο σε κυρίαρχο του παιχνιδιού. Την εμφάνισή της θα κάνει για πρώτη φορά και η δεκάχρονη Μακένζι Φόι με την ξεχωριστή της ομορφιά, ως το «αθάνατο παιδί» της Μπέλα και του Έντουαρντ. Η μικρή Ρενεσμέ με τη μοναδικότητά της θα ανατρέψει τις ισορροπίες, φέρνοντας τους Κάλεν αντιμέτωπους με τους Βολτούρι, και θα σημάνει μια απρόσμενη και σοκαριστική εξέλιξη για τον λυκάνθρωπο Τζέικομπ Μπλακ.

 Ηθοποιοί: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Asley Greene, Mackenzie Foy, Dakota Fanning, Nikki Reed, Kellan Lutz, Peter Facinelli.

Σκηνοθέτης: Bill Condon

Σεναριογράφος: Melissa Rosenberg

 

 

Από τη ΔΗ.Κ.Ε. του Δήμου Θηβαίων