Γιώργος Ζιώγας: Θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας

Κοινοποίηση στα Social Media

Η ίδρυση του συνδυασμού μας, μιας ανεξάρτητης δημοτικής πρωτοβουλίας ενεργών πολιτών, βασίζεται στις αρχές της διαφάνειας και της συλλογικής λειτουργίας.

Είμαστε μια ομάδα νέων προσώπων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που διαθέτουν όρεξη, γνώση και εμπειρία για να δώσουν στο τόπο μας νέα προοπτική.
Η διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα, η ομαδικότητα και η ισότητα, η πείρα και η εργατικότητα, η αλήθεια πάνω απ΄ όλα και για όλα, είναι η σημαία και το λάβαρό μας.
Θέλουμε να αλλάξουμε όλα όσα μας στενοχωρούν, και αυτό, μπορούμε να το κάνομε με τη δύναμη που πρέπει να μας δώσετε στις εκλογές.
Δεν επιδιώκουμε να σας παρουσιάσουμε προγράμματα ακατόρθωτα ή σκέψεις που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν.
Αρκετά πια. Κουραστήκαμε όλοι να συναντάμε ανθρώπους με αντιλήψεις που δεν καινοτομούν και προστάσεις που μοναδικό στοιχείο έχουν τη διαχείριση και τον εντυπωσιασμό.
Με αίσθημα ευθύνης διαβεβαιώνουμε τους φίλους, τους υποστηρικτές μας και όλη την τοπική μας κοινωνία ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας περιβάλατε και θα αναλώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να υλοποιήσουμε όλοι μαζί, τους στόχους μας.
Έχουμε ξεκάθαρες προτάσεις για το Δήμο, φιλόδοξο και ρεαλιστικό πρόγραμμα, συγκεκριμένους στόχους, με σαφήνεια ιδεών, με ολοκληρωμένες αναπτυξιακές επιλογές.
Αντίπαλοι για εμάς δεν υπάρχουν, διαφορετικά προγράμματα και προσεγγίσεις υπάρχουν, που κι αυτές είναι σεβαστές. Αντίπαλοι είναι μόνο τα προβλήματα του δήμους μας.
Σε αυτή τη προσπάθεια ζητάμε τη στήριξη και τη συμμετοχή σας

Γιώργος Ζιώγας

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Λεβαδέων

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού

ziog1s

ziog2s

 

ziog3s

 

zp1
zp2