Οι στόχοι μας για τη Λιβαδειά 2014 – 2019. Επικαιροποίηση του προγράμματος μας (2010)

Κοινοποίηση στα Social Media

Φίλες και φίλοι,

Η «δυναμική συνεργασία» που συγκροτήθηκε και λειτουργεί ως δημοτική παράταξη από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, σας απευθύνει πρόσκληση συνεργασίας για τα τοπικά πράγματα. Όλοι μαζί, δημότες και Δήμος με οδηγό τις αξίες της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης, να ακυρώσουμε τις συνέπειες της κρίσης και των μνημονιακών πολιτικών.

Δεν αρκούμαστε μόνο σε αυτό. Οραματιζόμαστε μια ριζική αλλαγή της ζωής μας και της λειτουργίας του Δήμου. Για να πετύχουμε, για να κάνουμε, δηλαδή, τον τόπο μας αγαπητό, ελκυστικό και ενδιαφέροντα σε εμάς τους ίδιους, αλλά και στους επισκέπτες του, έχει ζωτική σημασία η ενεργητική συμμετοχή όλων των Δημοτών στις υποθέσεις του Δήμου.

giota-programma-2014_expres

Η Δημοτική Αρχή της «δυναμικής συνεργασίας» δεν αποσκοπεί σε απλή διαχείριση, των προβλημάτων. Θα κινηθεί στους 5 βασικούς άξονες της διακήρυξης, για ένα Δήμο ισχυρό, παραγωγικό και αποτελεσματικό, σε όφελος της τοπικής κοινωνίας:

  • Με ισόρροπη και αειφόρο ανάπτυξη, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιοχής του δήμου
  • Με αλληλεγγύη και κοινωνική συνοχή, χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς
  • Με εκπαίδευση, υγεία, πρόνοια, αθλητισμό, πολιτισμό, καθαρό περιβάλλον για όλους
  • Με την αρχή ότι η καθημερινότητα είναι πολιτισμός

giota-programma-2014_expre1

Η «δυναμική συνεργασία» απαρτίζεται από μια μεγάλη ομάδα ανδρών – γυναικών – νέων, καταξιωμένων στην τοπική κοινωνία. Ενεργών πολιτών, με θέληση και γνώση, με συνείδηση των στόχων και των μεθόδων με τις οποίες θα τους εκπληρώσει.

Αυτά τα όπλα έχουμε στη «δυναμική συνεργασία», και σας προσκαλούμε να πάρουμε μαζί την τύχη του Δήμου στα χέρια μας.

Για ένα δήμο με ταυτότητα, αντάξιο της ιστορίας του

Γιώτα Πούλου

giota-programma-2013