Συνάντηση με Ζιώγα και Ρούσσαρη η εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Πραγματοποιήθηκε σήμερα , Παρασκευή 09/05/2014 , συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Ενωτική Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών για το Δήμο Λεβαδέων κ. Γιώργο Ζιώγα , όπου συζητήθηκε το θέμα της δήθεν «αξιολόγησης» στο Δημόσιο.
Ο κ. Ζιώγας δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι αυτός και η παράταξή του απορρίπτουν την ποσόστωση που προβλέπει η « αξιολόγηση » και επιθυμούν μια άλλη , πιο αντικειμενική αξιολόγηση.
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του Συλλόγου Εργαζομένων , τι θα πράξει σε περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος Λεβαδέων σε σχέση με το θέμα της αποστολής στοιχείων για τη δήθεν « αξιολόγηση » , τοποθετήθηκε λέγοντας ότι θα επιδιώξει σε συνάντηση με την ολομέλεια της ΚΕΔΕ να μην σταλούν στοιχεία με αυτή την ποσόστωση. Σε επίμονο ερώτημά μας τι θα πράξει σε περίπτωση που δεν υπάρξει τέτοια απόφαση σε κεντρικό επίπεδο ( ΚΕΔΕ ) , μας δήλωσε ότι θα υπογράψει απόφαση να σταλούν στοιχεία , γιατί τον υποχρεώνει ο νόμος και δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά ( μίλησε για παράβαση καθήκοντος ).
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς ευχαριστεί πολύ τον κ. Ζιώγα και υπενθυμίζει ξανά σε όλους ότι ζητά την άμεση σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο ΛΕΒΑΔΕΩΝ , όπου θα πρέπει να υπάρξει η δέσμευση για τη μη έκδοση αποφάσεων επιμερισμού των ποσοστών της δήθεν «αξιολόγησης » όποτε και αν αυτή σχεδιαστεί να γίνει.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα , Παρασκευή 09/05/2014 , συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Συμμαχία Αλληλεγγύης και Ανάπτυξης για το Δήμο Λεβαδέων κ. Άρη Ρούσσαρη , όπου συζητήθηκε το θέμα της δήθεν «αξιολόγησης» στο Δημόσιο.
Ο κ. Ρούσσαρης δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι αυτός και η παράταξή του απορρίπτουν το νομοθετικό πλαίσιο της « αξιολόγησης » ως απαράδεκτο και προσχηματικό.
Απαντώντας δε σε σχετικό ερώτημα , τι θα πράξει σε περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος Λεβαδέων σε σχέση με το θέμα της αποστολής στοιχείων για τη δήθεν « αξιολόγηση » , δεσμεύτηκε λέγοντας ότι όχι μόνο δεν θα στείλει κανένα στοιχείο , αλλά δεν θα υπογράψει καμία τέτοια απόφαση , αναλαμβάνοντας την πλήρη ευθύνη αυτής της δέσμευσής του σε όλα τα επίπεδα.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς ευχαριστεί πολύ τον κ. Ρούσσαρη και υπενθυμίζει ξανά σε όλους ότι ζητά την άμεση σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο ΛΕΒΑΔΕΩΝ , όπου θα πρέπει να υπάρξει η δέσμευση για τη μη έκδοση αποφάσεων επιμερισμού των ποσοστών της δήθεν «αξιολόγησης » όποτε και αν αυτή σχεδιαστεί να γίνει.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 
ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ