Συνεχίζονται οι επαφές με τους φορείς του Δήμου Λεβαδέων από την υποψήφια Δήμαρχο κ. Γιώτα Πούλου, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού “δυναμική συνεργασία”. Την Τετάρτη 7 Μαϊου επισκέφθηκαν την Ε.Ε.Τ.Ε.Μ., την Δημοτική Χορωδία, τον σύλλογο Ελικωνίων και τον σύλλογο Ευρυτάνων.
Συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα υποδομών και λειτουργίας των συλλόγων, ιδέες και προτάσεις για την επόμενη περίοδο καθώς και θέματα συνεργασίας με την Δημοτική αρχή.
Η κ. Πούλου αναφέρθηκε στην μεγάλη, ανιδιοτελή προσφορά των συλλόγων στο κοινωνικό και πολιτιστικό “γίγνεσθαι” του Δήμου, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση προς το έργο των διοικήσεων των Συλλόγων και δεσμεύτηκε ως νέα Δημοτική αρχή ότι θα είναι κοντά σε κάθε δραστηριότητα και πρωτοβουλία τους.