Με Πούλου και Καρκάνα οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

Κοινοποίηση στα Social Media

Πραγματοποιήθηκε σήμερα , Πέμπτη 08/05/2014 , συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς με την επικεφαλής του ψηφοδελτίου Δυναμική Συνεργασία για το Δήμο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου , όπου συζητήθηκε το θέμα της δήθεν « αξιολόγησης » στο Δημόσιο.
Ο κ. Πούλου δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι αυτή και η παράταξή της απορρίπτουν το νομοθετικό πλαίσιο της « αξιολόγησης » και απαιτούν να καταργηθεί ο νόμος 4250/2014.
Τέλος , απαντώντας σε σχετικό ερώτημα , τι θα πράξει σε περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος Λεβαδέων σε σχέση με το θέμα της αποστολής στοιχείων για τη δήθεν « αξιολόγηση » , τοποθετήθηκε ξεκάθαρα λέγοντας ότι όχι μόνο δεν θα στείλει κανένα στοιχείο , αλλά θα είναι απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια εντολή και πάντα δίπλα σε κάθε δίκαιο αγώνα των εργαζομένων.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς ευχαριστεί πολύ τον κ. Πούλου και υπενθυμίζει ξανά σε όλους ότι ζητά την άμεση σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο ΛΕΒΑΔΕΩΝ ( θέση με την οποία συμφωνεί και συντάσσεται και ήδη προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον απερχόμενο Δήμαρχο , αλλά δεν κατέστη εφικτό , όπως μας δήλωσε η κ. Πούλου ) , όπου θα πρέπει να υπάρξει η δέσμευση για τη μη έκδοση αποφάσεων επιμερισμού των ποσοστών της δήθεν «αξιολόγησης » όποτε και αν αυτή σχεδιαστεί να γίνει.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα , Πέμπτη 08/05/2014 , συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Αξιοκρατία για το Δήμο Λεβαδέων κ. Αλέξανδρο Καρκάνα , όπου συζητήθηκε το θέμα της δήθεν « αξιολόγησης » στο Δημόσιο.
Ο κ. Καρκάνας δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι αυτός και η παράταξή του απορρίπτουν το νομοθετικό πλαίσιο της « αξιολόγησης » και απαιτούν να καταργηθεί ο νόμος 4250/2014.
Τέλος , απαντώντας σε σχετικό ερώτημα , τι θα πράξει σε περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος Λεβαδέων σε σχέση με το θέμα της αποστολής στοιχείων για τη δήθεν « αξιολόγηση » , τοποθετήθηκε ξεκάθαρα λέγοντας ότι όχι μόνο δεν θα στείλει κανένα στοιχείο , αλλά θα είναι απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια εντολή και δίπλα στον αγώνα των εργαζομένων.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς ευχαριστεί πολύ τον κ. Καρκάνα και υπενθυμίζει ξανά σε όλους ότι ζητά την άμεση σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο ΛΕΒΑΔΕΩΝ ( θέση με την οποία συμφωνεί και συντάσσεται όπως μας δήλωσε ο κ. Καρκάνας ) , όπου θα πρέπει να υπάρξει η δέσμευση για τη μη έκδοση αποφάσεων επιμερισμού των ποσοστών της δήθεν «αξιολόγησης » όποτε και αν αυτή σχεδιαστεί να γίνει.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 
ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ