Πυροβολούν τα πόδια τους…

Κοινοποίηση στα Social Media

Οδηγίες προς «ναυτιλλόμενους» της τοπικής αυτοδιοίκησης και μάλιστα υψηλών «κυβικών» που έχουν κριθεί στο παρελθόν για έργα και πράξεις τους και δεν λένε να μάθουν από τα λάθη τους.
Άλλο Δημοτικές εκλογές κύριοι υποψήφιοι Δήμαρχοι και άλλο περιφερειακές.
Όταν σε ένα τόπο (μία μικρή κοινωνία) του γίνεται η «τιμή» να εκπροσωπείτε σε περιφερειακό ψηφοδέλτιο, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της περιοχής οφείλει να χτυπήσει την πόρτα όλων των συντοπιτών ψηφοφόρων που θα εκπροσωπήσει στην περιφέρεια, ανεξάρτητα από τις πολιτικές ή κομματικές πεποιθήσεις του καθενός καθώς το εκλογικό μέτρο σε επίπεδο περιφέρειας είναι μεγαλύτερο από αυτό των τοπικών εκλογών.
Θα το αντιληφθούν επιτέλους αυτό οι υποψήφιοι Δήμαρχοι;
Θα ήταν «βλαξ» οποιοσδήποτε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος αν στήριζε την εκλογή του σε συγκεκριμένο κομματικό ή πολιτικό φορέα ή σε συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο.
Θα αντιληφθούν ότι με το να πολεμούν τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους οποιασδήποτε παράταξης είναι σαν να πυροβολούν τα ίδια τους τα πόδια;
Έχουν αντιληφθεί ότι στο πολιτικό μέρος του πράγματος αυτοί θα είναι που σύντομα θα βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο καθώς πολύ εύκολα μπορεί να αποδειχθεί ότι έχουν ήδη βγει στο «αντάρτικο»;