Αγρότες μόνοι νερό θα ψάχνουν

Κοινοποίηση στα Social Media

Ορίστε αγαπητοί Βοιωτοί…
Υπάρχει άλλος τρόπος να σας αποδείξουμε ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας μας λέει ψέματα;
Πως αλλιώς να σας πείσουμε;
Χρόνια τώρα προσπαθούμε να αποδείξουμε στους «καρεκλοκένταυρους» της πολιτικής, τους αυτόκλητους «σωτήρες» του Έθνους μας, ότι ο Οργανισμός Κωπαίδας είναι το μέσο για την επιβίωση 16.000 κληρούχων αγροτών και των οικογενειών τους!!!
Αντίθετα ο πρωθυπουργός και το επιτελείο των υπουργών του, για λόγους μόνο επικοινωνιακού εντυπωσιασμού, αποκάλεσαν αυτόν τον οργανισμό ΑΧΡΗΣΤΟ…
Για να μας χτυπήσουν την πλάτη και να μας παραπλανήσουν και πάλι εν όψει εκλογών, εσκεμμένα, μπερδεύουν το «εργαλείο» των αγροτών με τον οργανισμό αποξήρανσης της λίμνης της κωπαίδας.
Ακόμη και πρώην υπουργός της ΝΔ, ο κος Αριστείδης Τσιπλάκος εκθέτει ακόμη περισσότερο των πρωθυπουργό καθώς σε γραπτή του δήλωση τόνισε ότι ο Αντώνης Σαμαράς, «λέει πράγματα που πασιφανώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα…ο κόσμος προβληματίζεται μήπως και τα προηγούμενα σωστά που είπε (στη συγκεκριμένη συνέντευξη), αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν τον είχαν ενημερώσει σωστά δεν θα έλεγε ότι επί τέλους καταργήθηκε ο οργανισμός Κωπαΐδας» είπε.
Ξεχάστε λοιπόν οριστικά έναν οργανισμό αυτού του χαρακτήρα που ξέρατε μέχρι σήμερα και πουεργαζόταν προς όφελος του αγροτικού συμφέροντος.
Μετά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των Βοιωτών πριν την απόφαση κατάργησης του Οργανισμού από τον Κυριάκο Μητσοτάκη (θείο του υποψήφιου περιφερειάρχη Στερεάς Κώστα Μπακογιάννη) ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε άχρηστο τον Οργανισμό, οπότε κι εμείς μπορούμε να καταλάβουμε πολύ εύκολα γιατί ο κος Μπακογιάννης σε σχετικό δελτίου τύπου, μίλησε ανοιχτά και ξεκάθαρα για ιδιώτες στην άρδευση της κωπαίδας.
Τα δύσκολα για τους αγρότες είναι μπροστά…