Η συνέντευξη του Γιάννη Αποστόλου στον ΣΕΙΡΙΟΣ FM (ήχος).

Κοινοποίηση στα Social Media


Sirios FM 95,8_apostolou-05-06-2014.mp3

Πλήρη δικαίωση για τη διοίκηση του ΑΠΟΔΗΛ αποτελούν όσα είπε το πρωί στο ΣΕΙΡΙΟ ο νυν δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ Λεβαδέων και υποψήφιος με το συνδυασμό του Άρη Ρούσσαρη, Γιάννης Αποστόλου σχετικά με τις οφειλές της ΠΑΕ Λεβαδειακός προς το Δήμο και την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο πλευρών.
Τόνισε ότι αυτές οι οφειλές υφίστανται και ο ΑΠΟΔΗΛ έχει νομική υποχρέωση να τα διεκδικήσει (περίπου 272.000ευρώ είναι τα χρέη αυτά, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΑΠΟΔΗΛ Γιώργο Καραμάνη).
Ο κ. Αποστόλου, που διετέλεσε και αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, επί δημαρχίας Δ. Τσιφή, κατήγγειλε ότι παρανόμως ο Λεβαδειακός προχώρησε στο παρελθόν στην κατασκευή έργων στο Δημοτικό Στάδιο, χωρίς τις απαραίτητες άδειες και την επίβλεψη μηχανικού του Δήμου, και η νομιμοποίηση τους έγινε εκ των υστέρων από το Δήμο.
Κατέρριψε επίσης και το επιχείρημα της ΠΑΕ ότι η σύμβαση του 2009 με το δήμο ισχύει, λέγοντας ότι είχε κριθεί άκυρη από τον τότε περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, μετά από προσφυγή του αείμνηστου Χ. Παλαιολόγου και της δ.σ Γιώτας Πούλου.
Στο ερώτημα αν ο Άρης Ρούσσαρης ( μέχρι πρότινος πρόεδρος του Λεβαδειακού) είναι ενήμερος για τις θέσεις του αυτές, ο κ. Αποστόλου απαντά ότι αυτός θέλει να λέει την αλήθεια, αποδίδοντας ευθύνες, διαχρονικά, σε όλες τις δημοτικές αρχές από το 2002 και μετά για το χειρισμό των σχέσεων Δήμου και Λεβαδειακού.

Σημειώνεται ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Άρης Ρούσσαρης δεν έχει παρουσιάσει τις θέσεις του συνδυασμού του για το θέμα.
Για τις σχέσεις της ΠΑΕ με το Δήμο πρέπει να αναφερθεί ότι και η ΔΕΥΑΛ, μετά από προσφυγή στη δικαιοσύνη εισέπραξε ποσό 30.000ευρώ περίπου, οφειλές της ομάδας για την κατανάλωση νερού.

από sirios fm
Sirios FM 95,8_apostolou-05-06-2014.mp3