“Στρακαστρούκα”…ή “βόμβα”;

Κοινοποίηση στα Social Media

Το είδαμε κι αυτό…
Τον Γιάννη Αποστόλου σε «επικίνδυνη αποστολή» για το θέμα των σχέσεων του ΑΠΟΔΗΛ (και του Δήμου Λεβαδέων) και της ΠΑΕ Λεβαδειακός.
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Αριστείδη Ρούσσαρη, πρώην δημοτικός σύμβουλος, μέλος του ΑΠΟΔΗΛ και πρώην αντιδήμαρχος επί θητείας Τσιφή, κατήγγειλε παράνομες ενέργειες κατά την κατασκευή των τότε έργων της ΠΑΕ στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς και ταυτίστηκε πλήρως με τους ισχυρισμούς του προέδρου του ΑΠΟΔΗΛ και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του Γιώργου Ζιώγα (στο περιθώριο της ανταλλαγής επιστολών από τα δύο μέρη).
Διαχώρισε δηλαδή πλήρως τη θέση του από τα όσα μέχρι πρόσφατα ο επικεφαλής του Αριστείδης Ρούσσαρης, υπερασπιζόταν από το άλλο αξίωμα, αυτό του προέδρου του Λεβαδειακού (από το οποίο και τελικά παραιτήθηκε).
Είναι προφανές ότι αυτές οι εξελίξεις και τα όσα έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο διάστημα έχουν επιφέρει πολλαπλά «τραύματα» στην παράταξη του Αριστείδη Ρούσσαρη με την ευθύνη να βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο, καθώς παρά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, διατήρησε και την ιδιότητα του προέδρου του Λεβαδειακού.
Αλλά και όταν ξέσπασε η κόντρα μεταξύ Δήμου και ΠΑΕ Λεβαδειακού απέφυγε να πάρει σαφή θέση στο θέμα με στόχο να αποτρέψει κάθε ενδεχόμενο οι φήμες και τα σενάρια να βλάψουν τόσο την ΠΑΕ της καρδιάς μας όσο και τον ίδιο τον κο Ρούσσαρη.
Σε κάθε περίπτωση οι σημερινές δηλώσεις του κου Αποστόλου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΕΙΡΙΟΣ, θα τον έθεταν χωρίς περιστολές εκτός της παράταξης Ρούσσαρη.
Για να μη λέμε πολλά και σας μπερδεύουμε αν πραγματικά ο κος Αποστόλου έχει διαφορετική άποψη από αυτή του αρχηγού τη παράταξης Αριστείδη Ρούσσαρη δεν μένει παρά να παραιτηθεί αμέσως από το συνδυασμό.
Αλλά τίποτα από τα δύο δεν συνέβη μέχρι στιγμής.