Συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Λεβαδέων κ. Νώντα Κοτσικώνα

Κοινοποίηση στα Social Media

Πραγματοποιήθηκε σήμερα , Τρίτη 06/05/2014 , συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Λεβαδέων κ. Νώντα Κοτσικώνα , όπου συζητήθηκε το θέμα της δήθεν « αξιολόγησης » στο Δημόσιο.
Ο κ. Κοτσικώνας δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι αυτός και η παράταξή του απορρίπτουν το νομοθετικό πλαίσιο της « αξιολόγησης » και απαιτούν να καταργηθεί ο νόμος 4250/2014.
Τέλος , απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που του υπέβαλλε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων , τι θα πράξει σε περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος Λεβαδέων σε σχέση με το θέμα της αποστολής στοιχείων για τη δήθεν « αξιολόγηση » , τοποθετήθηκε ξεκάθαρα λέγοντας ότι όχι μόνο δεν θα στείλει κανένα στοιχείο , αλλά θα είναι απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια εντολή , με όποιο κόστος.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς ευχαριστεί πολύ τον κ. Κοτσικώνα και υπενθυμίζει ξανά σε όλους ότι ζητά την άμεση σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο ΛΕΒΑΔΕΩΝ ( θέση με την οποία συμφωνεί και συντάσσεται όπως μας δήλωσε ο κ. Κοτσικώνας ) , όπου θα πρέπει να υπάρξει η δέσμευση για τη μη έκδοση αποφάσεων επιμερισμού των ποσοστών της δήθεν «αξιολόγησης » όποτε και αν αυτή σχεδιαστεί να γίνει.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 
ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ