Πρωτιές για τον Ηλία Καρατράντο και την Μαρία Παναγιώτα Ελμαλή από τη Λιβαδειά στους Βαλκανικούς Αγώνες Νέων – Νεανίδων στην Κολύμβηση

Κοινοποίηση στα Social Media

Στη Λάρισα στις 25,26,27 Απριλίου διεξήχθησαν οι Βαλκανικοί Αγώνες Κολύμβησης για τις κατηγορίες των νέων/νεανίδων με την συμμετοχή κολυμβητών/τριών από έντεκα συνολικά χώρες. Με τα χρώματα της Εθνικής μας  συμμετείχαν για δεύτερη φορά δυο δικά μας παιδιά, οι κολυμβητές  Μαρία Παναγιώτα Ελμαλή και Ηλίας Καρατράντος με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού κατόρθωσαν να διακριθούν τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο. Αναλυτικά αναφέρουμε ότι, η Μαρία Παναγιώτα Ελμαλή  κατέλαβε την 3η  θέση στα 50μ ελεύθερο, την  6η θέση στα 200μ  ελεύθερο,  6η θέση στα  100μ ελεύθερο και την   2η θέση στην σκυταλοδρομία  4×200μ ελεύθερο και 4×100μ ελεύθερο. Ο Ηλίας Καρατράντος κατετάγη 1ος στα 1500μ ελεύθερο, 3ος στα 400μ ελεύθερο και 2ος με την σκυταλοδρομία στα 4×200μ  ελεύθερο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι δύο παραπάνω αθλητές μας έχουν αναγκαστεί να «ξενιτευτούν» γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε οι κολυμβητικές εγκαταστάσεις και οι συνθήκες προπόνησης στην πόλη μας λειτουργούν αποτρεπτικά για ταλαντούχους αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό. Ο Ηλίας Καρατράντος προπονείται  στον Ολυμπιακό με τον κ. Γέμελο και η Μαρία Παναγιώτα Ελμαλή στον Γλαύκο Περιστερίου, με τον κ. Χατζηστάμο.

 Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στις οικογένειες τους για την προσπάθεια και τις θυσίες που κάνουν εδώ και τόσο καιρό. Ευχόμαστε στο μέλλον να έχουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.