Ο Αντιδήμαρχος Ορχομενού Τσιάμης Γιάννης στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Τ.Α.Α

Κοινοποίηση στα Social Media

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α   Α.Ε.) κοσμείται πλέον από τον Βοιωτό συμπολίτη μας και Αντιδήμαρχο Ορχομενού Γιάννη Τσιάμη .

Ο κ. Τσιάμης προτάθηκε από όλους ανεξαιρέτως τους φορείς του κοινωνικού τομέα που μετέχουν στην σύνθεση της  Ε.Ε.Τ.Α.Α   Α.Ε.

Η συμμετοχή του στο Δ.Σ. αποτελεί και μια δικαίωση των αγώνων που δίνει για περισσότερα από 18 χρόνια για την  Τοπική Αυτοδιοίκηση  στο νομό Βοιωτίας  και όχι μόνο.

Είμαστε βέβαιοι, ότι και από το νέο μετερίζι θα συνεχίσει να προσφέρει για τον τόπο του.

Ο Γ. Τσιάμης εκλέχθηκε δεύτερος μεταξύ των έντεκα μελών με 17.375 μετοχικά μερίδια.

Η  Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης Α.Ε  ιδρύθηκε το 1985 και ανήκει στον κοινωνικό τομέα της οικονομίας, διοικείται από ενδεκαμελές αιρετό Διοικητικό Συμβούλιο και έχει μετόχους:

– φορείς της Αυτοδιοίκησης

– το Ελληνικό Δημόσιο και

– φορείς του Κοινωνικού τομέα

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. έχει σκοπό την παροχή επιστημονικής και τεχνικής υποστήριξης σε φορείς της Αυτοδιοίκησης καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και του Κοινωνικού τομέα.

Το Ανθρώπινο Δυναμικό της Ε.Ε.Τ.Α.Α. αποτελείται από εξειδικευμένους επιστήμονες με πλούσια εμπειρία σε θέματα τοπικής περιφερειακής ανάπτυξης και αυτοδιοίκησης, κοινωνικής πολιτικής και ανθρώπινων πόρων, πολιτισμού, τουρισμού και περιβάλλοντος, πληροφορικής και τεχνολογικών εφαρμογών.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία τόσο στα νέα του καθήκοντα ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου και εν νέου υποψήφιου Κώστα Ξηρογιάννη.