Γ. Καράμπελας προς Φ. Παπαθωμά και Μ. Γιαννάκη: Ελάτε τώρα στη Ν.Δ.

Κοινοποίηση στα Social Media

Όταν ανακοινώθηκε ότι η προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ, στέλεχος του κόμματος και νυν Αντιπεριφερειάρχης του Κλέαρχου Περγαντά Φανή Παπαθωμά είναι η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας με τον συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη που στηρίζεται από τη Ν.Δ. το σίγουρο είναι ότι αρκετοί εξεπλάγησαν.

Στο χώρο της Ν.Δ. υπήρξαν και αντιδράσεις οι οποίες συνεχίζονται δεδομένου ότι η κ. Παπαθωμά επισημαίνει σε κάθε ευκαιρία ότι διατηρεί τον κεντροαριστερό της χαρακτήρα.

Αποτέλεσμα ήταν ο βουλευτής Βοιωτίας της Ν.Δ. και Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Καράμπελας να ανταποκριθεί στην «πρόκληση».

«Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η κυρία Παπαθωμά, μιας και οι πολίτες είναι μπερδεμένοι, αλλά και εγώ ως  Περιφερειακός Σύμβουλος, είναι  να γραφτεί στην Νέα Δημοκρατία» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γ. Καράμπελας.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Απεύθυνε κάλεσμα και στον πρώην βουλευτή Μιχάλη Γιαννάκη που από τη Ν.Δ. πέρασε στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και από εκεί στη «Νέα Μέρα» ο οποίος τώρα είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας με το ψηφοδέλτιο του πρώην υφυπουργού της Ν.Δ. Θανάση Γιαννόπουλου που είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

«Την πρόσκληση αυτή δεν την απευθύνω μόνο στην κα Παπαθωμά, αλλά και στον κ. Γιαννάκη, που είναι ξεκάθαρος ο στόχος του και  των συνεργατών του, από την Νέα Μέρα, να καταγράψουν δηλαδή τα ποσοστά τους και να διαπραγματευτούν με το κόμμα της ΝΔ. Ας έρθουν τώρα, ψηφίσαμε όλα τα δύσκολα  νομοθετήματα, τα μη δημοφιλή μέτρα, τώρα είναι εύκολη η πολιτική τους παρουσία μέσα στην ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καράμπελας.