Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί ROMA για κλοπή μηχανημάτων (μοτέρ), από χοιροτροφική μονάδα στο Μαυρομάτι Βοιωτίας

Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, οι δράστες κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, ενώ τα ανωτέρω αντικείμενα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης

Συνελήφθησαν, την Τρίτη 29-04-2014 το απόγευμα στο Μαυρομάτι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θ ηβών, τέσσερις (4) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 31, 30, 24 και 12 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα, οι τέσσερις ημεδαποί μετέβησαν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε χοιροτροφική μονάδα, ιδιοκτησίας 59χρονου ημεδαπού, στην ανωτέρω περιοχή και προέβησαν στην αφαίρεση μηχανημάτων (μοτέρ) και μεταλλικών αντικειμένων, μέρος των οποίων είχαν φορτώσει στην καρότσα του οχήματός τους.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θ ηβών, που ενημερώθηκαν για την κλοπή από τον 59χρονο, μετέβησαν άμεσα στο σημείο, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους δράστες.

Τα ανωτέρω αντικείμενα, η αξία των οποίων (μαζί με τις φθορές που προκάλεσαν), ανέρχεται στις -10.000- περίπου ευρώ, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο των δραστών, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή τους στην διάπραξη και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες (πλην του 12χρονου), οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.