Φιέστα για τα 60 χρόνια του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Κοινοποίηση στα Social Media

Το βράδυ της Παρασκευής με την ολοκλήρωση του το 2ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση στο «Rodon Palace», για τα 60 χρόνια του ΕΠ.Β. με ομιλητή τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Αγνιάδης για τα 25 χρόνια της προσφοράς του στη διοίκηση του ΕΠΒ.

Παράλληλα το Επιμελητήριο και ο κ. Αγνιάδης τίμησαν τους τρείς αιρετούς νομάρχες, τον -δάσκαλό του όπως είπε- αείμνηστο Γιάννη Σταμούλη (την πλακέτα παρέλαβε η κόρη του Χριστίνα), το Νίκο Στάμο και τον Κλέαρχο Περγαντά τον υφυπουργό Ανάπτυξης Αθανάσιο Σκορδά, τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΕΕ Γιώργο Κασιμάτη, τον ακοντιστή Σπύρο Λεμπέση, τον διευθυντή του Επιμελητηρίου Βαγγέλη Φουντά, την αναπληρώτρια Σωτηρία Μητρατζούλη και τον συνεργάτη του σε θέματα επικοινωνίας Λάμπρο Ρόδη (συγνώμη αν ξεχάσαμε κάποιον αλλά ήταν πολλές οι βραβεύσεις και κάπου μπερδευτήκαμε).

Σύμφωνα με τον κ. Αγνιάδη όπως ο ίδιος αναφέρει και στο χαιρετισμό το στο σχετικό λεύκωμα που παρουσίασε το ΕΠΒ, «η επέτειος των 60 χρόνων για το Επιμελητήριο της Βοιωτίας μας βρίσκει στην κορύφωση μιας σειράς από έντονες κοινωνικοοικονομικές αλλαγές, γύρω από ένα μοντέλο ανάπτυξης που συνολικά ως κοινωνία υπηρετήσαμε λανθασμένα»

Για τον ίδιο η διαδρομή του Επιμελητηρίου όλη αυτή την περίοδο αφού τα μισά σχεδόν χρόνια όπως είπε έχει την τιμή και την χαρά να ηγείται προσωπικά των Διοικητικών Συμβουλίων, είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του, «είναι η ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αγνιάδης για τα 60 χρόνια.

«Είμαι ταυτισμένος με όλα όσα έχουν γίνει στο Επιμελητήριο της Βοιωτίας όχι μόνο εξ αιτίας της προσωπικής μου παρέμβασης από τη θέση του Προέδρου και Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, αλλά κυρίως επειδή μέσα από τη διαρκή επαφή με τα Επιμελητήρια και τα μέλη τους έχτισα την προσωπικότητα μου, θωρακίστηκα με γνώσεις, ήρθα σε επαφή με δεκάδες προσωπικότητες απ” όλους τους χώρους, άκουσα και ακούστηκα στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων, κυρίως δε, γνώρισα καλύτερα τη Βοιωτία και τους ανθρώπους της», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Για όλα αυτά έχω μόνο ευχαριστίες να εκφράσω σε όλους όσους μας εμπιστεύονται, στους άμεσους και έμμεσους συνεργάτες μου των τελευταίων 25 χρόνων, στο προσωπικό και τη Διεύθυνση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, σε όλους σας και στον καθένα χωριστά».