Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε η μνήμη του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στον ομώνυμο Ναό της πόλεως Λεβαδείας

Κοινοποίηση στα Social Media

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε η μνήμη του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στον ομώνυμο Ναό της πόλεως Λεβαδείας προεξάρχοντος του εορτάζοντος Μητροπολίτου μας κ. Γεωργίου και με την παρουσία ιερέων, καθηγουμένων Ιερών Μονών, Μοναχών, Μοναζουσών και πλήθους πιστών.

Στο τέλος της Θ.Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, υγεία και δύναμη. Κατά την διανομή του αντιδώρου δέχτηκε τις ευχές όλου του εκκλησιάσματος.

agios-georgios-livadias1

Κατόπιν μετέβη στη αίθουσα τελετών της Ιεράς Μητροπόλεως όπου δέχτηκε της εόρτιες ευχές αρχόντων και πιστών.

Την παραμονή της εορτής ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας χοροστάτησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αραχώβης και προεξήρχε της λιτανείας της εικόνος του Αγίου παρουσία πλήθους Αραχωβιτών ντυμένων με παραδοσιακές στολές.

Στον άνθρωπο που με την αστείρευτη αγάπη του είναι στην καρδιά όλων των Βοιωτών, στον εορτάζοντα πολυαγαπητό μας πατέρα Γεώργιο, ως μικρό αντίδωρο αγάπης

Ευχόμαστε

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με Υγεία και Δύναμη, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, η χαρά της Αναστάσεως να πλημμυρίζει τη ζωή του και σαν το Ανέσπερο Φως της Αναστάσεως να φωτίζει με τη ζωή του όλους μας.

Σεβασμιώτατε ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ ΣΑΣ!

Πηγή: imtl.gr