Την «Συμμαχία Αλληλεγγύης και Ανάπτυξης» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Λιβαδειάς Αριστείδης Ρούσσαρης

Κοινοποίηση στα Social Media

Το σήμα του συνδυασμού του και το σήμα παρουσίασε την Τετάρτη το απόγευμα στις όχθες του ποταμού Έρκυνα παρουσία μελών του ψηφοδελτίου του ο υποψήφιος δήμαρχος Λιβαδειάς Αριστείδης Ρούσσαρης.

«Η παρατεταμένη κρίση που βιώνει η πατρίδα μας έχει σαν αποτέλεσμα την πλήρη ανατροπή της οικονομικής και κοινωνικής πραγματικότητας.
Τώρα που το κράτος αδυνατεί να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του απέναντι στον πολίτη (υγεία, παιδεία, εργασία, συντάξεις, ασφάλεια)», σημείωσε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Ρούσσαρης.
Και πρόσθεσε: «Τώρα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, είναι η ιστορική στιγμή που ο Δήμος, το πρώτο κύτταρο της δημοκρατίας, η αρχική πηγή της, η αμεσότερη έκφρασή της, πρέπει να πρωταγωνιστήσει στην ανασυγκρότηση της χώρας».
Παράλληλα έκανε λόγο για μια « ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση» η οποία πρέπει να δημιουργήσει «ένα νέο όραμα μιας διακυβέρνησης συλλογικότητας, που ο κάθε πολίτης θα έχει την ευθύνη για τη ζωή του, παραμερίζοντας τον ατομισμό κι αγωνιζόμενος ο καθένας για όλους και όλοι για τον καθένα».
Ο συνδυασμός του όπως είπε είναι απαλλαγμένος από κομματικές δεσμεύσεις και κομματικούς διαχωρισμούς, ενομένος «κάτω από τη σημαία της αγάπης για τους συμπολίτες μια ανεξάρτητη δημοτική κίνηση, μια Συμμαχία Αλληλεγγύης και Ανάπτυξης».
Οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι τους οποίους παρουσίασε ο κ. Ρούσσαρης τόνισαν σχετικά: «Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Άρη Ρούσσαρη, για να μετατρέψουμε τον ιστορικό μας Δήμο σε φορέα κοινωνικής ευαισθησίας, αλληλεγγύης και ανάπτυξης στηριζόμενοι στις αστείρευτες δυνάμεις του τόπου μας και στη φλόγα της δυναμικής νεολαίας μας».
Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που ανακοινώθηκαν για την Εκλογική Περιφέρεια Λιβαδειάς – Δημοτική Κοινότητα Λεβαδέων είναι οι εξής:
ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ – ΜΑΡΙΑ,
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΑΡΕΛΑ – ΠΛΙΑΚΟΣΤΑΜΟΥ ΡΟΥΛΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΙΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΚΙΓΚΕΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΑΜΠΡΙΤΖΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΜΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΠΑΡΤΖΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΡΑΠΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΡΗΓΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ
ΣΙΜΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ
ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΑΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


roys2