Εκδήλωση με θέμα: «Η εξωστρέφεια των αγροτικών προϊόντων ως στρατηγική επιλογή» την Πέμπτη 24 Απριλίου, στις 9.30 το πρωί, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ

Κοινοποίηση στα Social Media

Εκδήλωση για τους άξονες και τα «εργαλεία» της στοχευμένης πολιτικής που ακολουθεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προώθηση των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, διοργανώνει το Υπουργείο, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιου Τσαυτάρη.

Η εκδήλωση με θέμα: «Η εξωστρέφεια των αγροτικών προϊόντων ως στρατηγική επιλογή» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Απριλίου, στις 9.30 το πρωί, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Αίθουσα ΣΩΚΡΑΤΗΣ, 10ος όροφος, Πανεπιστημίου 52 Αθήνα).

Αντικείμενο της εκδήλωσης θα αποτελέσει η ανάδειξη των «εργαλείων» που δημιούργησε το ΥπΑΑΤ για την υποστήριξη των εξαγωγών των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, αλλά και την απλούστευση των διεργασιών σε όλο το δίκτυο του κλάδου της εξωστρέφειας.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων κα Χριστίνα Σακελλαρίδη και ο Συντονιστής της Επιχειρησιακής Συντονιστικής Επιτροπής για τη διευκόλυνση του Εξωτερικού Εμπορίου κ. Γεώργιος Φιλιόπουλος, ενώ θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι εξαγωγικών επιχειρήσεων και εγκεκριμένοι έμποροι όπως και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥπΑΑΤ και του Υπουργείου Εξωτερικών.

* Επισυνάπτονται το πρόγραμμα και η πρόσκληση της εκδήλωσης