ΑΠΟΔΗΛ προς ΠΑΕ Λεβαδειακός: Δεν σας επιτρέπουμε να κάνετε πλέον χρήση του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς. Απειλές για αγωγές

Κοινοποίηση στα Social Media

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λιβαδειά 8-4-2014

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 162

ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΣ:
Ταχ. Δ/νση : 32100 ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΠΑΕ

Τ.Θ. : 175 ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Πληροφορίες : Νικολίτσα Καρβούνη
Τηλ. Φαξ : 2261023979 ΚΟΙΝ.
Email : nkarbouni@livadia.gr 1. Τμήμα Υγιεινής
Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας

2. Αστυνομική Δ/νση Βοιωτίας
ΛΙΒΑΔΕΙΑ
3. Super league
ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
4. ΕΠΟ
ΑΘΗΝΑ
5. Γ.Γ.Α
ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΕΜΑ: «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ»

Κύριε Πρόεδρε,

Παρά τις μέχρι σήμερα αλλεπάλληλες προφορικές οχλήσεις, 30 περίπου γραπτές, 5 εξώδικα, για την κατάθεση των φύλλων εκκαθάρισης των αγώνων, προς την ΠΑΕ, την Super league, την ΕΠΟ και την Γ.Γ.Α., εσείς και οι ανωτέρω φορείς μας απαξιώσατε ως νομικό πρόσωπο του Δήμου Λεβαδέων καταπατώντας κάθε έννοια των σχετικών διατάξεων του νόμου, θεωρώντας ότι θα συνεχίσετε, με την ανοχή μας να κάνετε αδαπάνως χρήση του Δημοτικού Σταδίου, από το 2001 μέχρι σήμερα.
Ήδη από την τελευταία μας συνάντηση μεταξύ του Α.Π.Ο.ΔΗ.Λ. και εκπροσώπων της ΠΑΕ, ενώ συμφωνήσατε για το δικαίωμα των ποσοστών υπέρ του Α.Π.Ο.ΔΗ.Λ., εκφράσατε τις απαιτήσεις σας ως προς τις οφειλές του Α.Π.Ο.ΔΗ.Λ. για έργα που εσείς θεωρείτε ότι έγιναν από εσάς, προς όφελος του Α.Π.Ο.ΔΗ.Λ.
Και ενώ μας καταθέσατε μέρος των αποδείξεων από τα έργα, μέσα σε 5’ λεπτά ζητήσατε την επιστροφή τους.
Με αυτόν τον τρόπο δηλώνετε, ότι δεν έχετε καμία διάθεση συνεργασίας, για να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις που απορρέουν εκ της νομοθεσίας.
Επειδή όμως η ανοχή μας εξαντλήθηκε και δεν μπορούμε να αναμείνουμε άλλο να ανταποκριθείτε στις εκ του Νόμου υποχρεώσεις σας, με την παρούσα διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την αδιαφορία σας και λαμβάνοντας υπόψη τα αισθήματα του φίλαθλου κοινού του Λεβαδειακού, τα οποία εσείς αμφισβητείτε σε εμάς, σας ενημερώνουμε ότι μετά τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ,
δεν σας επιτρέπουμε να κάνετε πλέον χρήση του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς και θα διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο, τις απαιτήσεις μας, για όλα τα χρόνια χρήσης του σταδίου εκ μέρους σας, ενώ, θα στραφούμε με αγωγές κατά των ανωτέρω φορέων, που αρνούνται να καταθέσουν τα στοιχεία που ζητήσαμε.

Για τον Αθλητικό Πολιτιστικό Οργανισμό
Δήμου Λεβαδέων
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ