ΣΥΡΙΖΑ: Η χώρα μπαίνει πιο βαθιά στο Μνημόνιο

Κοινοποίηση στα Social Media

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ αναστέλλοντας την «ανακωχή» λόγω Πάσχα, και με αφορμή την «αποκάλυψη της εφημερίδας “Η ΑΥΓΗ” για το νέο μνημόνιο», αναφέρει σε σχόλιό του πως «η χώρα όχι μόνο δεν βγαίνει από το μνημόνιο αλλά αντίθετα μπαίνει πιο βαθιά σε αυτό».

Η Κουμουνδούρου ανεβάζοντας στα ύψη τους αντιπολιτευτικούς τόνους σημειώνει πως «το δημοσίευμα της εφημερίδας “Η ΑΥΓΗ”, σχετικά με την ύπαρξη επικαιροποιημένου μνημονίου, είναι αποκαλυπτικό των δεσμεύσεων της κυβέρνησης έναντι των δανειστών».

«Ουσιαστικά, το περιεχόμενο του επικαιροποιημένου μνημονίου, συνιστά μια βίαιη νεοφιλελεύθερη απορύθμιση στο δημόσιο τομέα με μόνιμο μηχανισμό απολύσεων και μετά το 2015, κατάργηση του ενιαίου μισθολογίου και ενοικιαζόμενους εργαζόμενους, καθώς και καθήλωση των δαπανών για συντάξεις και υγειονομική περίθαλψη», υπογραμμίζει.

Τέλος, η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει πως «Οι πανηγυρισμοί περί του πρωτογενούς-προεκλογικού πλεονάσματος, που προέκυψε από τις σάρκες της ελληνικής κοινωνίας, δεν μπορούν να κρύψουν το μέλλον που επιφυλάσσει ο κ. Σαμαράς και η κα Μέρκελ στον ελληνικό λαό» και προειδοποιεί πως «Υπολογίζουν όμως χωρίς το ξενοδόχο».

Πηγή: www.iefimerida.gr