Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Πακιστάν στον Ορχομενό Βοιωτίας, για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα

Κοινοποίηση στα Social Media

Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων, οι οποίοι είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στην χώρα μας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (76) λαθραία πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθησαν, στις 15-04-2014 το πρωί στον Ορχομενό Βοιωτίας, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 37 και 26 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη χώρα μας, στερούμενοι παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής και σε βάρος τους θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής στη χώρα καταγωγής τους.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 26χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (46) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Στην δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 37χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (30) πακέτα τσιγάρων, τα οποία επίσης δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Τα ανωτέρω λαθραία πακέτα τσιγάρων, θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.