Καλό παιδί είναι ο Κωστάκης

Κοινοποίηση στα Social Media

Δυνατά πολιτικά επιχειρήματα, προγράμματα σωτηρίας, ριζοσπαστικές λύσεις για τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας στα μεγάλα και δύσκολα προβλήματα που βιώνουν συμπυκνώνονται σε μια και μόνο  « μαγική φράση» : «Καλό παιδί είναι και ο Κωστάκης»

Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος που πήδηξε εν κινήσει από το τραίνο Περγαντά στο διερχόμενο Μπακογιάννη, ζήτησε από γνωστό του, ίσως και παλιό ομοϊδεάτη ψηφοφόρο του, να τον υποστηρίξει στη Νέα Δεξιόστροφη πορεία προς τη δόξα και τη σωτηρία της Στερεάς.  Στην απορία του επίδοξου «ψηφοφόρου» για μια επιλογή, αντίθετη σε όσα χρόνια τώρα υποστήριζε, δέχτηκε από τον υποψήφιο μια κυριολεκτικά αφοπλιστική απάντηση… «Έλα μωρέ (δηλαδή βλάκα)… καλό παιδί είναι και ο Κωστάκης»

Ακαταμάχητο επιχείρημα. Πώς να αντισταθεί κανείς στην πειστικότητά του;  Ομολογώ, ότι έπεσα ξερός από το βάθος και τη δύναμη του πολιτικού λόγου του κυρίου υποψηφίου, όταν ο γνωστός μου, και εν δυνάμει «πρόβατο » για τον τσοπάνη  τοπικό άρχοντα, μου διηγήθηκε το πραγματικό περιστατικό.

Καλό παιδί, από τζάκι και με μεγάλη πολιτική προίκα, του απάντησα. Τυχερή η νύφη που θα τον πάρει, αρκεί να μην είναι η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας… Με τόσο στέρεα πολιτικά στελέχη, ο νεοφιλελεύθερης κοπής γόνος , ούτε το Στερεά  ούτε το Ελλάδα μπορεί να εγγυηθεί, αφού ετοιμάζεται να τα ξεπουλήσει όλα στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, πιστός στα μνημόνια και στις ασκούμενες πολιτικές, όσων των στηρίζουν αλλά και στην οικογενειακή παράδοση…

Μωρέ καλό παιδί ο Κωστάκης, αλλά για ποιους;

 

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας,