Κλ. Περγαντάς: Παραιτηθείτε κυρία και κύριοι Αντιπεριφερειάρχες

Κοινοποίηση στα Social Media

Επανήλθε δριμύτερος ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς και με νέο έγγραφο ζητά και πάλι δημοσίως από τους θεματικούς του Αντιπεριφερειάρχες που είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη που στηρίζεται από τη Ν.Δ. να παραιτηθούν.

Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη μετά τις τελευταίες εξελίξεις και κυρίως την επιστολή των τριών Αντιπεριφερειαρχών Ηλία Σανιδά, Δημήτρη Βουρδάνου και Φανής Παπαθωμά η οποία χαρακτηρίστηκε «αγαπησιάρα» σε βαθμό τέτοιο που ορισμένοι εκτιμούν ότι σκοπό είχε να εκθέσει τον κ. Περγαντά κάνοντας συνειρμούς ο πολίτης ότι επρόκειτο για ένα «καλοστημένο» σήριαλ.

Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η σημερινή δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Γιώργου Μουλκιώτη.

«Παρατηρήθηκε ότι χρησιμοποιείται μια προσωπική αντωνυμία η ίδια αντωνυμία σε διαφορετικά πρόσωπα, αυτό είναι πολιτική έκπτωση. Η πολιτική επιστήμη έχει συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς και βιβλιογραφία για τις διάφορες συμπεριφορές», είπε ο κ. Μουκλιώτης παίρνοντας αφορμή από τα «Περιφερειάρχης μας», της επιστολής των τριών.

Να σημειωθεί ότι θέση στο ζήτημα που έχει προκύψει πήρε και ο Αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Γιαννάκης ο οποίος σχολιάζοντας την πρόταση του κ. Μπακογιάννη προς τον κ. Αποστόλου για ταυτόχρονη παραίτηση αντίστοιχα  οι τις θέσεις του δημάρχου και του βουλευτή είπε ότι αν ο κ. Μπακογιάννης θέλει να παραιτηθεί και να μη χρησιμοποιεί και το δημαρχείο στο Καρπενήσι για το προεκλογικό του αγώνα μπορεί α το κάνει και χωρίς παρέα.

Όλα τα άλλα λοιπόν είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι…

 

Το έγγραφο του Κλ. Περγαντά: 

Προς

κ. κ. Αντιπεριφερειάρχες

Σανίδα Ηλία, Βουρδάνο Δημήτρη και Παπαθωμά Φανή

Κύριοι Αντιπεριφερειάρχες και κυρία Αντιπεριφερειάρχη ζήτησα για λόγους διεξαγωγής ενός δίκαιου και ισότιμου προεκλογικού αγώνα, δημοσίως την παραίτηση σας από το αξίωμα του Aντιπεριφερειάρχη.

Εσείς επικαλούμενοι έναν ατελή νόμο ο οποίος ενώ μου δίνει το δικαίωμα να σας διορίσω δεν μου δίνει το δικαίωμα να σας παύσω, δεν παραιτηθήκατε από τη θέση σας.

Κύριοι Αντιπεριφερειάρχες και κυρία Αντιπεριφερειάρχη, επειδή το άγραφο δίκαιο είναι πολύ ισχυρότερο από έναν ατελή νόμο ζητώ και πάλι δημοσίως την παραίτηση σας.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ