Το χρονικό των… παραιτήσεων στη Στερεά

Κοινοποίηση στα Social Media

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την στιγμή που ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς ζήτησε την παραίτηση των τριών νυν θεματικών Αντιπεριφερειαρχών που είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη που στηρίζεται από τη Ν.Δ.

perantiper

Για πολλούς η συνέχεια αποτέλεσε έκπληξη για τους πιο… μυημένους όμως ήταν θέμα χρόνου να εκτυλιχθούν τα γεγονότα από άστοχες, λάθος ή σχεδιασμένες ενέργειες.

Τη «μπάλα» λοιπόν στη συνέχεια πήρε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ (του Ανδρέα Παπαδόπουλου) Κώστας Χαινάς και ενώ οι περισσότεροι πίστεψαν οτι θα την έστελνε στην εξέδρα  εκείνος… πάσαρε.

Ο κ. Χαινάς λοιπόν συμφώνησε με τον κ. Περγαντά που ζήτησε τις παραιτήσεις για να γίνουν οι εκλογές με ίσους όρους αλλά το προχώρησε παραπέρα.

Έβαλε με… ασίστ στο «παιχνίδι» τον Κώστα Μπακογιάννη (που είναι και δήμαρχος Καρπενησίου) λέγοντας ότι αυτός πρώτος έπρεπε να είχε ζητήσει από τους υποψηφίους του να παραιτηθούν από τις θέσεις των Αντιπεριφερειαρχών.

Ο Β. Αποστόλου αντί να δει το «οφσάιντ» επιχειρεί να πάρει θέση στον αγώνα και συμφωνεί με τις παραιτήσεις.

Και στη συνέχεια ο Κ. Μπακογιάννης βρέθηκε μόνος του στη «γραμμή».

Με σημερινή ανακοίνωσή του καλεί τον κ. Αποστόλου να συνυπογράψουν και οι δύο μαζί τις παραιτήσεις τους εκείνος από τη θέση του δημάρχου και ο Αποστόλου από τη θέση του βουλευτή.

Ο αγώνας είναι σε εξέλιξη και η συνέχεια στο viotianet.gr…