Ανοιχτοί στις συνεργασίες οχι στην κωλυσιεργια των νοσηρών καταστάσεων

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γ.Κατσέλης και το Κίνημα πολιτών για την αναγέννηση του δήμου της Θήβας είναι ανοιχτοί στις συνεργασίες που υλοποιούν τους στόχους της διακήρυξης μας ανατρέπουν όλες τις νοσηρες καταστάσεις που κυριαρχούσαν μέχρι σήμερα στη τοπική αυτοδιοίκηση .

Είμαστε ανοιχτοί σε οποιοδήποτε καλόπιστο διάλογο αλλά οι καθυστερήσεις δεν πρέπει να υπηρετούν ηθελημένα ή αθέλητα την εκτροπή των στόχων της διακήρυξης και του προγράμματος μας . Αφού γνωρίζετε ότι η διακήρυξη θέσεων και αρχών δημοσιοποιήθηκε  τη 1η Σεπτεμβριου του 2013 , 8 Δεκεμβρίου έγινε η ανάλυση της διακήρυξης , 2 Ιανουαρίου 2014 έγινε η δημοσιοποίηση του θεωρητικού πλαισίου του προγράμματος δράσης του κινήματος .  22 Φεβρουαρίου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και οι κατευθύνσεις του .

Συνεχίζοντας την αυτόνομη πορεία και κάθοδο μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές καλούμε  όλους αυτούς που γνώμονα έχουν το καλό της πόλης και την ανάδειξη του ιστορικού μας πλούτου να ενταχθούν στην λαϊκή πανστρατεία για τη μεγάλη νίκη ώστε ο δήμος Θηβαίων για πρώτη φορά να αποκτήσει διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια και να κλείσουμε άπαξ και δια παντός τη πόρτα στη πολιτική φαυλότητα που στόχο έχει τη χειραγώγηση του δήμου. Ελάτε όλοι μαζί για να γιορτάσουμε την μεγάλη νίκη στις 18 Μαϊου 2014 . Δεν περισέυει κανείς.