Την πόρτα εξόδου έδειξε ο Περιφερειάρχης Κλ. Περγαντάς στους θεματικούς που είναι υποψήφιοι με τον Κ. Μπακογιάννη

Κοινοποίηση στα Social Media

Απανωτά μηνύματα σήμερα από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά και τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Μουλκιώτη.

Ο κ. Περγαντάς κάλεσε τους τρείς Αντιπεριφερειάρχες που είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη που στηρίζεται από τη Ν.Δ. να παρετηθούν από το αξίωμα του Αντιπεριφερειάρχη.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Περγαντάς ο οποίος παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι η συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο αποτελεί δική τους επιλογή επεσήμανε: «Επειδή ο προεκλογικός αγώνας για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πρέπει να γίνει με δίκαιους, ισότιμους και πολιτικούς όρους, ζητώ δημοσίως από τους τρεις Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες μου, κ.κ. Σανίδα Ηλία, Βουρδάνο Δημήτρη και την κα Παπαθωμά Φανή, να παραιτηθούν από το αξίωμα του Αντιπεριφερειάρχη. Και τούτο γιατί έχουν κάνει ήδη τις δικές τους επιλογές και συμμετέχουν στον προεκλογικό αγώνα ως υποψήφιοι συγκεκριμένου συνδυασμού».

 

moylapo

Λίγη ώρα νωρίτερα σε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Μουλκιώτη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Βαγγέλη Αποστόλου υπήρξε ταύτιση απόψεων σε αρκετά ζητήματα που αφορούν την περιφέρεια και τη Βοιωτία και κυρίως σε ότι αφορά τις προτάσεις για τον Οργανισμό Κωπαΐδας και τον Ασωπό.

Μάλιστα δεν έλειψαν και οι φιλοφρονήσεις με τον κ. Αποστόλου να λέει για τον κ. Μουλκιώτη: «…από εκεί και πέρα πραγματικά κουβεντιάζοντας με τον Αντιπεριφερειάρχη και σε άλλα ζητήματα συμπέσαμε στις απόψεις μας, φτάνοντας μέχρι το σημείο να τον καλέσουμε την επομένη των εκλογών να μας βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια, θα είναι πολύτιμη η εμπειρία του, η γνώση του, γιατί νομίζω πως κίνητρο όλων μας είναι πως αυτή η Περιφέρεια θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει  επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας».

Για να πάρει σειρά ο Αντιπεριφερειάρχης: «…Έγινε μια ενημέρωση για τα προβλήματα της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας ενώ παράλληλα επισημάνθηκε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι πρώτη σε απορρόφηση και ευχηθήκαμε εφόσον θα είναι η περιφερειακή αρχή αύριο να έχει τον ίδιο δρόμο στην απορροφητικότητα των ευρωπαϊκών κονδυλίων».