Με το βλέμμα στο δεύτερο γύρο ο Κώστας Μπακογιάννης. «Παίζει» με το χρίσμα στον πρώτο

Κοινοποίηση στα Social Media

Όχι ότι έχουμε καλή σχέση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θανάση Γιαννόπουλο καθώς είναι μέρος του συστήματος και συνέβαλε και ο ίδιος με τον τρόπο του στα όσα περνάει σήμερα ο ελληνικός λαός, αλλά θέλουμε να προλάβουμε τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ και να τους ενημερώσουμε για το σχέδιο που εξυφαίνεται με έντεχνο τρόπο τις τελευταίες ημέρες στη Στερεά.

Ο επίσημα υποψήφιος της ΝΔ στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, έχει κατανοήσει ότι το χρίσμα της κυβερνώσας παράταξης του στερεί εκλογικό αέρα.

Η προσπάθειά του να αποτινάξει από πάνω του αυτή τη στήριξη – χρίσμα, μέσα από τη δήλωση περί υπερκομματικότητας  δεν του βγήκε, γιατί αυτή περιορίστηκε στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τα οποία μάλιστα είναι διπλά “εκτεθειμένα” μιας και το κόμμα τους προσανατολίζεται στο  να στηρίξει τον Κώστα Χαινά ή να κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές.

Έτσι, τι σκέφτηκε το επικοινωνιακό του επιτελείο;

Με όμορφο τρόπο να πετάξει σιγά σιγά την ταμπέλα της ΝΔ στον Θανάση Γιαννόπουλο και το θυμό να τον εισπράξει ο πρώην υπουργός… με απώτερο στόχο και σκοπό να πάρει ο Κώστας Μπακογιάννης  τις «θυμωμένες» γαλάζιες ψήφους στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Όχι ότι ο κος Γιαννόπουλος δεν είναι ΝΔ!!! Είναι και με το παραπάνω, όπως ΝΔ είναι και τα στελέχη που θα συμμετέχουν (στην πλειοψηφία τους) στα ψηφοδέλτιά του…

Απλά το αναφέρουμε γιατί πρέπει να είμαστε και λίγο υποψιασμένοι…

Θα μου πείτε τώρα ΝΔ ο ένας ΝΔ και ο άλλος… Ε, αυτό λέμε κι εμείς…