Θα τα πει όλα… Πέφτουν οι… «μάσκες». Εκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ζητά ο Λεβαδειακός

Κοινοποίηση στα Social Media

Στον αέρα βρίσκεται το θέμα των συμβάσεων που έχουν να κάνουν με την Π.Α.Ε. Λεβαδειακός, το Δημοτικό Στάδιο και τον ΑΠΟΔΗΛ. Σήμερα έγινε μάλλον η τελευταία και άκαρπη συνάντηση όπως αποδείχθηκε. Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν από πλευράς Λεβαδειακού ο δικηγόρος Δημήτρης Μεργούπης και ο οικονομολόγος Παναγιώτης Φλώρος ενώ από πλευράς Δήμου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Νίκος Παπαγγελής, ο πρόεδρος του ΑΠΟΔΗΛ Γιώργος Καραμάνης και ο δικηγόρος Θεόδωρος Γερονικολός.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αρνητική στάση του προέδρου του ΑΠΟΔΗΛ είχε σαν αποτέλεσμα να μην βρεθούν σημεία προσέγγισης των δυο πλευρών γι” αυτό το μείζον θέμα. Κι έτσι τώρα η σκέψη της διοίκησης της ΠΑΕ Λεβαδειακός είναι να ζητήσει να πραγματοποιηθεί έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για να αποφασιστεί για το τι μέλλει γενέσθαι με όλη αυτή την ιστορία που τραβάει μακριά και που για διαφόρων ειδών σκοπιμότητες και άλλα συμφέροντα «παγώνει» ανεξήγητα.

Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Κομπότης εντός των ημερών θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου γι” αυτό το θέμα όπου θα μιλήσει ξεκάθαρα για όλους και για όλα αλλά και για όσα έχουν διαδραματιστεί όλο το προηγούμενο διάστημα και κυρίως με το οικονομικό γίγνεσθαι. Και γίνεται λόγος οτι σίγουρα θα πέσουν οι… μάσκες. Το ποιος χρωστάει δηλαδή και σε ποιον… Για να μπορέσει δηλαδή και ο καθένας να αποκρυσταλλώσει την δικιά του άποψη γι” αυτό το θέμα.

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε οτι μετά και το τελευταίο «ναυάγιο» της συνάντησης η ΠΑΕ έδωσε εντολή στο νομικό της επιτελείο να κινηθεί νομικά κατά εκείνων που το τελευταίο διάστημα άφηναν κάθε είδους υπονοούμενα σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα που σχετίζονται με την ΠΑΕ και το Δημοτικό Στάδιο. Ειπώθηκε δε από άνθρώπους της ΠΑΕ και κατατέθηκε ως είδος πρότασης στον ΑΠΟΔΗΛ να γίνει μια οικονομική αναφορά το τι χρωστά η ΠΑΕ στον Δήμο και τι χρωστά ο Δήμος στην ΠΑΕ. Και όπως λέγεται υπάρχουν τεράστιες οικονομικές διαφορές υπέρ του Λεβαδειακού με συνέπεια ο ΑΠΟΔΗΛ να μην μπορεί να ανταπεξέλθει. Αλλά είναι και περίεργο το γεγονός πως με τις αντιρρήσεις του προέδρου Γιώργου Καραμάνη δεν λύνεται ένα θέμα που είναι προς συμφέρον όλων.

Όπως λένε κύκλοι της ΠΑΕ Λεβαδειακός ο Γιάννης Κομπότης φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με τη στάση του Δημάρχου Λιβαδειάς Νίκου Παπαγγελή που τόσο καιρό παρέπεμπε σε συζητήσεις τους ανθρώπους της ΠΑΕ με τον Γιώργο Καραμάνη και απ” ότι λένε ο πρόεδρος του ΑΠΟΔΗΛ αποδείχθηκε αντιλεβαδειακός και ίσως εσκεμμένα δεν θέλει να λυθεί το θέμα.

Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις και τώρα περιμένουμε τη συνέντευξη τύπου και τι θα ειπωθεί από τον Γιάννη Κομπότη αλλά σίγουρα θα περιμένουμε και τι θα μπορέσει να απαντήσει ο ΑΠΟΔΗΛ γι” αυτά τα θέματα που ανεξήγητα δεν τα φέρνει με σοβαρότητα στην… επιφάνεια.

Από το: http://stereasports.com/