Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από περιφραγμένο υπαίθριο οικόπεδο, ιδιοκτησίας του Ο.Σ.Ε., στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας

Κοινοποίηση στα Social Media

Συνελήφθησαν, χθες (31-03-2014) το απόγευμα στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 35 και 28 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 28χρονου, στο οποίο επέβαιναν οι δύο ανωτέρω κατηγορούμενοι, βρέθηκαν στον χώρο των αποσκευών του οχήματος και κατασχέθηκαν:

  • Έξι (6) μεταλλικές γωνίες των 35cm,
  • έξι (6) μεταλλικές γωνίες των 55cm,
  • μία (1) μεταλλική γωνία των 80cm,
  • ένας (1) μεταλλικός κύλινδρος (ραούλο) και
  • μία (1) μεταλλική βάση «Η» για μεταλλική γέφυρα διαστάσεων 50χ20cm.

klopi-ose2

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δύο δράστες είχαν αφαιρέσει τα ανωτέρω μεταλλικά αντικείμενα, λίγο πριν από τη σύλληψη τους, από περιφραγμένο υπαίθριο οικόπεδο ιδιοκτησίας του Ο.Σ.Ε., το οποίο βρίσκεται στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Αμφίκλειας.

Τα κατασχεθέντα μεταλλικά αντικείμενα αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε., ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων.

klopi-ose1

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.