Πρώτη Θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Χρυσό» διπλό σκιφ με Κόνσολα και Γιάνναρο στο Σϊδνεϊ

Κοινοποίηση στα Social Media

Θρίαμβος για τα «γαλανόλευκα» κουπιά στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στο Σίδνεϊ καθώς το πλήρωμα του διπλού σκιφ ελ βαρών ανδρών με τους Λευτέρη Κόνσολα και Σπύρο Γιάνναρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο τα ξημερώματα της Κυριακής (30/3). ανοίγοντας με τον ιδανικότερο τρόπο την αυλαία της αγωνιστικής δράσης για τη νέα χρονιά.

Γνωρίζοντας την αποθέωση από τους ομογενείς της Αυστραλίας οι δυο Έλληνες πρωταθλητές πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή κούρσα και τερμάτισαν θριαμβευτικά στη πρώτη θέση χωρίς να ανησυχήσουν ούτε μια στιγμή κατά την διάρκεια του αγώνα από τους αντιπάλους τους.

Έτσι πέρασαν πρώτοι τον τερματισμό σε χρόνο 6.34.08 ενώ ακολούθησαν οι Κινέζοι με 6.37.05 και οι Αυστραλοί με 6.37.20. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από με την κούρσα μας. Ξεκινήσαμε δυνατά για να βγούμε μπροστά κι όταν τα καταφέραμε προσπαθήσαμε να κρατηθούμε. Το μετάλλιο θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους Έλληνες της Αυστραλίας για τις προσφορές κ ότι κάνανε για να έχουμε ό,τι χρειαστούμε» είπε ο Σπύρος Γιάνναρος α
H επιτυχία αυτή του ελληνικού πληρώματος, όπως είπαν και οι δυο πρωταθλητές μας δεν θα μπορούσε να γίνει πράξη αν η ελληνική κοινότητα του Σίδνεϊ, μέσω της ΑΧΕΠΑ, δεν τους εξασφάλιζε τη φιλοξενία. Γι αυτό και η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία αισθάνεται για μια ακόμη φορά την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

Πηγή: sentragoal.gr