Επίθεση από τον Α. Καρκάνα στις μέχρι σήμερα δημοτικές αρχές Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Επίθεση στην σημερινή αλλά και τις προηγούμενες δημοτικές αρχές εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Λιβαδειάς Αλέκος Καρκάνας μιλώντας στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της «Αξιοκρατίας» το συνεδριακό κέντρο της Κρύας.

kark4

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στα οικονομικά του δήμου και τη λειτουργία του, σε θέματα διαφάνειας, στον πολιτισμό και τον τουρισμό, στην κοινωνική πολιτική την πρόνοια και την αλληλεγγύη, τη συμμετοχή, το περιβάλλον, τον αθλητισμό, τα έργα και την ενέργεια, τη γεωργία, την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα.

Επίσης δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στις προηγούμενες δημοτικές αρχές επιρρίπτοντας ευθύνες για την σημερινή κατάσταση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πολλοί από αυτούς, που ευθύνονται για τη φθίνουσα πορεία των χωριών και των πόλεών μας του διευρυμένου Δήμου Λεβαδέων, επανεμφανίζονται στο προσκήνιο, μεταλλάσσονται, αλλάζουν πολιτικούς φίλους, ψάχνουν το νικητή των επόμενων βουλευτικών εκλογών, αποκηρύσσουν το ένοχο παρελθόν τους και ξαναζητούν την ψήφο μας. Οι προηγούμενες δημοτικές αρχές δεν αντιμετώπισαν με αίσθημα ευθύνης, με τόλμη και καλές προθέσεις τα προβλήματα της πόλης μας -ούτε καν αυτά της καθημερινότητας-  δεν έθεσαν στόχους, δεν είχαν όραμα, δε χάραξαν πορεία προς το μέλλον».

Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες του διευρυμένου δήμου Λεβαδέων να πυκνώσουν «τις τάξεις της Αξιοκρατίας» να πάρουν τις τύχες της πόλης στα χέρια τους για να την αλλάξουν «κόντρα στο κατεστημένο, κόντρα στη μιζέρια, κόντρα στην κακομοιριά, κόντρα στη ματαιοδοξία».

Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε: «Ξεκινήσαμε αυτή την κίνηση που είναι πραγματικά ανεξάρτητη προκείμενου να διεκδικήσουμε το δήμο Λεβαδέων στις δημοτικές εκλογές για να αλλάξουμε τον δήμο με όραμα για την πόλης μας ώστε να πάει ένα βήμα πιο μπροστά», σημείωσε σε δηλώσεις του ο κ. Καρκάνας.

Ακόμα τόνισε ότι τον συνδυασμό του ενδιαφέρουν «άτομα τίμια εργατικά και ικανά να επιλύσουν τα προβλήματα της πόλης στη μεγάλη σημερινή πρόκληση, με την φτώχια που αντιμετωπίζουμε που σημαίνει ότι είναι λίγοι οι οικονομικοί πόροι και χρειάζονται άξιοι και ικανοί για να εκμεταλλευτούν για παράδειγμα τα ευρωπαϊκά προγράμματα 2014 – 2020».

Έμφαση έδωσε σε παρεμβάσεις «που δημιουργούν πλούτο για την πόλη» ώστε να οικοδομηθεί μια κατάσταση που «σε βάθος χρόνου θα βρουν και οι επόμενες δημοτικές αρχές ένα έδαφος προετοιμασμένο για να προχωρήσει η ανάπτυξη της πόλης».

kark2

kark3