Ούτε φωνή…ούτε ακρόαση

Κοινοποίηση στα Social Media

Οι κ. Καράμπελας, Κουτσούμπας και Μπασιάκος δεν σχολιάζουν το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που καταργεί φοροαπαλλαγές, φορολογεί παιδιά και αυξάνει τη φορολογία του εισοδήματος κυρίως των μικρομεσαίων.

Συμφωνούν με τη φορολογία από το πρώτο ευρώ του εισοδήματος των αγροτών, με παράλληλη την αύξηση του πετρελαίου, των εφοδίων και γενικότερα του κόστους παραγωγής.

Δεν το κάνουν γιατί γνωρίζουν ότι όσα διαρρέονται στον τύπο για το νέο φορολογικό προβλέπονταν στα επώδυνα μέτρα που ψήφισαν πρόσφατα στη Βουλή και υποστήριξαν με θέρμη.

Γνωρίζουν ότι για να κρατηθεί η Ελλάδα στο ευρώ της διαφθοράς, με αφορμή πρόσφατο άρθρο στην ιστοσελίδα μας, πρέπει να πληρώσουν οι γνωστοί ευσυνείδητοι πολίτες αυτής της χώρας.

Γνωρίζουν ότι η κρίση περνά από τις πλάτες των μεροκαματιάρηδων και η φοροδιαφυγή από τα χέρια αυτών που με έντεχνο τρόπο καλύπτονται όλα αυτά τα χρόνια.

Γνωρίζουν αλλά υποστηρίζουν ότι πρέπει να στηρίξουν την κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας, που θα κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ.

Για να σας διευκολύνουμε παραθέτουμε και το άρθρο του http://www.newsbomb.gr/politikh/story/259332/ta-skandala-poy-tha-rixoyn-kyvernisi-kai-samara για να σας δείξουμε γιατί η παρούσα κυβέρνηση μπορεί να κινδυνεύει για τα όσα έχει πράξει μέχρι σήμερα.

«Δεν τους ενδιαφέρει» λένε κάποιοι βουλευτές «το πολιτικό κόστος των αποφάσεων που έλαβαν αρκεί να σωθεί η χώρα».

Και αν ευσταθεί το δημοσίευμα… να σωθεί η χώρα ή να πλουτίσουν κάποιοι στις πλάτες των Ελλήνων;