Αμετανόητος ο βαρυποινίτης για την άγρια δολοφονία του υπαρχιφύλακα στον Μαλανδρίνο

Κοινοποίηση στα Social Media

Σύμφωνα με το skai.gr Αμετανόητος εμφανίστηκε στον εισαγγελέα ο Αλβανός βαρυποινίτης Ιλί Καρέλι που μαχαίρωσε την Τρίτη τον υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Ο βαρυποινίτης 
ισχυρίστηκε ότι ο λόγος της επίθεσης ήταν η μη χορήγηση της άδειας που ζητούσε, και επέρριψε την ευθύνη στις δικαστικές αρχές που -όπως είπε- του φέρθηκαν άδικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση έγινε πισώπλατα από αυτοσχέδιο μαχαίρι που έφτιαξε ο βαρυποινίτης από το κάσωμα της πόρτας.

Λίγο πριν μαχαιρώσει τον σωφρονιστικό υπάλληλο, ο Ιλί Καρέλι τού έδωσε ένα σημείωμα και την ώρα που το διάβαζε τού κατάφερε τρεις μαχαιριές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες σωφρονιστικών υπαλλήλων το σημείωμα έγραφε: «Δεν χορτάσατε τόσα χρόνια απ’ τη ζωή μου. Από το 1997 είμαι μέσα. Γιατί δεν με αφήσατε να δω ζωντανή τη μάνα του και να φτιάξω μία οικογένεια. Τώρα αναγκαστικά πρέπει να πάρω μια ζωή από εσάς.»

Ο Καρέλι κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Άμφισσας, και απομένει να αποφασιστεί σε ποια φυλακή θα μετατεθεί.

Περισσότερα στο http://www.skai.gr/news/greece/article/254701/ametanoitos-o-varupoinitis-gia-tin-agria-dolofonia-tou-uparhifulaka-ston-malandrino/#ixzz2x5oK9jR9