Το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη στη Βοιωτία. Και νέα επίσκεψη στο νομό.

Κοινοποίηση στα Social Media

Ξανά στη Βοιωτία ο Κώστας Μπακογιάννης.

Γύρω γύρω μας πάει για να φτάσει τελικά να μας ανακοινώσει σύντομα (σύμφωνα με πληροφορίες) και το συνδυασμό του.

Το επόμενο μεγάλο βήμα του δηλαδή,  για να δούμε τι ισορροπίες κράτησε στο εσωτερικό της ΝΔ μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανακοίνωση της Φανής Παπαθωμά στη θέση της χωρικού αντιπεριφερειάρχη.

Οι εξελίξεις αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πληροφορούμαστε οτι το ΠΑΣΟΚ τελικά δεν κατάφερε να καταρτίσει ψηφοδέλτιο οπότε ο Κώστας Μπακογιάννης μέσω της στήριξης που έχει απ΄τη ΝΔ θα πρέπει πολιτικά τουλάχιστον να “εξυπηρετήσει” και τη συγκυβέρνηση κάτι που μέχρι στιγμής επιτυγχάνεται ξεκάθαρα μόνο στη Βοιωτία.

Μπορεί ωστόσο να αποδειχθεί και αρκετό καθώς η θέση της αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας στη Φανή Παπαθωμά και η ένταξη στη μάχη του σταυρού του Κώστα Μπακομήτρου, του Γιώργου Ψυχογιού και του Χρήστου Χρήστου (κομματικά στελέχη που προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ) φαίνεται οτι  ικανοποιούν τελικά την φημολογούμενη κεντρική συμφωνία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Από τη ΝΔ που στελέχη της παρουσιάστηκαν να δυσφορούν από την κομματική επιλογή ΠΑΣΟΚ στην επιτελική θέση της Βοιωτίας μαθαίνουμε οτι στο σταυρό θα κατεβούν οι Γιώργος Ανδρέου, Γιάννης Ταγκαλέγκας, Λουκία Θεοδώρου, Γιώργος Τζαβάρας, Πέτρος Μακρόπουλος, Γιάννης Ραχούτης, Λουκάς Γκικόπουλος (γιος του Σπύρου Γικόπουλου νυν δημοτικού συμβούλου του Νίκου Παπαγγελή και εκ νέου υποψηφίου σύμφωνα με πληροφορίες με τον Άρη Ρούσσαρη), Δημήτρης Σύρμος ο δικηγόρος Αναστασίου από τη Θήβα και ο γιατρός Γιάννης Περγαντάς.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον γιο του πρώην Δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου στη θητεία Ρούσσαρρη, Νίκου Σανιδά να κλείνει τα ονόματα των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του Κώστα Μπακογιάννη στη Βοιωτία

Στη Βοιωτία θα βρίσκεται την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος συνεχίζει ακατάπαυστα τις επισκέψεις του ανά τη Στερεά Ελλάδα.
Συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη του Συνδυασμού του «Αλλάζουμε. Στην Καρδιά της Ελλάδας», ο Κώστας Μπακογιάννης, μετά την επίσκεψή του στον Ορχομενό την περασμένη εβδομάδα, προχωράει και σε άλλες πόλεις και περιοχές της Βοιωτίας, προκειμένου μέσα από τις συναντήσεις με φορείς και πολίτες, να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις αγωνίες τους αλλά και να μοιραστεί μαζί τους το δικό του όραμα για την επόμενη ημέρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Τετάρτη 26 Μαρτίου

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου θα επισκεφθεί τη Λιβαδειά, όπου στις 12:10 θα συναντηθεί με το Μητροπολίτη και στις 12:40 θα επισκεφθεί την Εστία Μητέρας.

Στη 13.30 θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Αλιάρτου, όπου θα συναντηθεί με το Δήμαρχο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και με φορείς της περιοχής. Στις 14.15 θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Αλιάρτου και θα συναντηθεί με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, κ. Κώστα Ρουσόπουλο. Στις 14.40 θα ξεναγηθεί από το Δήμαρχο Αλιάρτου στους Κήπους Αλιάρτου. Στις 18.30 θα συναντηθεί με πολίτες της Αλίαρτου και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Άσκρη, το Νεοχώρι, το Λεοντάρι, τις Θεσπιές και το Μαυρομάτι.

Πέμπτη 27 Μαρτίου

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου θα επισκεφθεί στις 9.00 την Αστυνομική Διεύθυνση Λιβαδειάς. Στις 9.45 θα συναντηθεί με τον Αντικαρκινικό Σύλλογο και στις 11.00 με τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς.

Στις 12.30 θα επισκεφθεί τη Θήβα όπου στο παλιό Δημαρχείο θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς και στις 14.00 θα συναντηθεί με πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής.

 

 

 

 

 

 

 

 

9