Από τα Βάγια ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στον Ορχομενό;

Κοινοποίηση στα Social Media

Έχουμε να ενημερώσουμε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον Ορχομενό ότι το σχέδιο του Καλλικράτη συνένωσε τους Δήμους Ορχομενού και Ακραιφνίας.
Τα όρια του νέου Καλλικρατικού Δήμου δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα Βάγια καθώς αποτελούν δημοτική ενότητα του Δήμου Θηβαίων.
Η συγκεκριμένη δημοτική ενότητα του Δήμου Θηβαίων ωστόσο αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα όπως ο βιολογικός καθαρισμός, το αντλιοστάσιο της Αγίας Τριάδας και το νερό στην περιοχή, το Βαρικό, η συντήρηση των πλατειών, η έλλειψη χώρων αναψυχής, η καθαριότητα και μία σειρά άλλα…
Προβλήματα που κάθε απλό μυαλό θα πίστευε ότι οι πολίτες αυτού το τόπου θα έπρεπε να τα παλέψουν για να τα λύσουν. Να πιέσουν, να διεκδικήσουν.
Μαθαίνουμε όμως ότι ελλείψη στελεχών ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ορχομενό και για να προτάξει το στοιχείο της διεύρυνσης στο χώρο της κεντροαριστεράς, κατεβαίνει στις επερχόμενες εκλογές με επικεφαλής τον κο Γ. Παπαργύρη περιφερειακό σύμβουλο του ΠΑΣΟΚ, που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε για ένα μεγάλο διάστημα στα Βάγια.
Κάτι δεν μας «κολλάει»…
Και απ’ ότι επίσης πληροφορούμαστε δεν «κολλάει» αυτή η επιλογή και σε ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ στον Ορχομενό που στο άκουσμα της απόφασης «έκοψαν» πέρα.