Με τον Θύμιο, την Φανή, τον Φάνη, τον Γιάννη και τον Άρη αποφάσισε να «αλλάξει» την Στερεά ο Κ. Μπακογιάννης (video)

Κοινοποίηση στα Social Media

Αλλάζουμεστην καρδιά της Ελλάδας είναι το όνομα του συνδυασμού του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη. Από την έδρα της περιφέρειας Στερεάς την Λαμία επέλεξε να κηρύξει και επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα ανακοινώνοντας και τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες στους πέντε νομούς της Στερεάς.
Ο νομικός σύμβουλος της Περιφέρειας Θύμιος Καραίσκος τίθεται επικεφαλής στην Φθιώτιδα , η νυν αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Φανή Παπαθωμά στην Βοιωτία, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Καρπενησίου Άρης Τασιός στην Ευρυτανία, ο πρώην αντιδήμαρχος Χαλκίδας Φάνης Σπανός στην Εύβοια και ο περιφερειακός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννης Ράμμος στην Φωκίδα.
«Με κάποιους έχουμε συνεργαστεί και με κάποιους ήμασταν πολιτικοί αντίπαλοι» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης « μας ένωσε όμως η κοινή αγάπη για τον τόπο» συνέχισε.
Αναφερόμενους στους 5 αντιπεριφερειάρχες με τα μικρά τους ονόματα δήλωσε σίγουρος για την αποτελεσματικότητά τους και εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους ενώ απάντησε και στις αντιρρήσεις που εισέπραξε.
Δείτε τα σημαντικότερα αποσπάσματα της ομιλίας του Κώστα Μπακογιάννη και τις πρώτες δηλώσεις των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών.

 

 


από LAMIASTARGR