23 γιατροί για 120.000 Βοιωτούς!

Κοινοποίηση στα Social Media

Δύσκολες στιγμές αναμένεται να περάσουμε οι Βοιωτοί που περιμένουμε το ΠΕΔΥ για να πάμε να μας εξετάσει ο γιατρός μας ή να γράψουμε τα φάρμακά μας.

Με την έναρξη της λειτουργίας του ΠΕΔΥ στις 20 Μαρτίου ελάχιστοι είναι οι ιατροί που ήταν στο δυναμικό του ΕΟΠΥΥ και που δήλωσαν ότι θέλουν να συμμετέχουν στον νέο φορέα.

Πιο συγκεκριμένα και με βάσει στοιχεία της εφημερίδας Ημερησίας του Σαββατοκύριακου, στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας μόνο 1 στους 3 γιατρούς του ΕΟΠΥΥ έχουν δηλώσει ότι θέλουν να εργάζονται στο ΠΕΔΥ. Συνολικά στη Βοιωτία ο ΕΟΠΥΥ απασχολούσε 63 γιατρούς. Από την Πέμπτη 20 Μαρτίου ο αριθμός αυτών θα είναι 23!

23 γιατροί για 120.000 Βοιωτούς!

Είναι ολοφάνερο ότι η υγεία εκσυγχρονίζεται…

Πλέον προκειμένου να έχουμε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει να αγοράσουμε όλοι τις κάρτες υγείας των διαφόρων ασφαλιστικών εταιρειών  ή να κάνουμε την προσευχή μας μην αρρωστήσουμε και χρειαστούμε φάρμακα…

Προτείνω στις επερχόμενες εκλογές να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο την κυβέρνηση. Δεν μπορεί για μια… σταλιά Βοιωτία να απασχολούνται 23 ολόκληροι…ειδικευμένοι γιατροί.

Οι Γερμανοί, οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί χρειάζονται περισσότερο τους Έλληνες γιατρούς. Ας τους προσλάβουν εκείνοι. Εμείς τη βγάζουμε και με ματζούνια!

ο συγχωριανός σας