Το μετέωρο βήμα του Κ. Μπακογιάννη

Κοινοποίηση στα Social Media

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Στερεά σε ότι αφορά την επιλογή των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών από τον Κώστα Μπακογιάννη στις Περιφερειακές Ενότητες και κυρίως στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης προσανατολίζεται στο πρόσωπο του απερχόμενου δημάρχου Λιβαδειάς Νίκου Παπαγγελή προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ.

Γεγονός που δημιουργεί ένταση τόσο στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ που φοβούνται την εικόνα άλλης μια συνεργασίας με τη Ν.Δ. όσο και στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας τα στελέχη της οποίας τάσσονται υπέρ μιας κομματικής επιλογής ενός προσώπου από τον χώρο της δεξιάς και σε διαφορετική περίπτωση «απειλούν» με ανάλογη συμπεριφορά κάλπη αφού εκτιμούν ότι κάτι τέτοιο θα αποδυναμώσει τον συνδυασμό.

Ωστόσο αν δεν σηματοδοτεί το ψηφοδέλτιο και «λίγο» ΠΑΣΟΚ μένουν στο «κενό» αρκετοί ψηφοφόροι αφού υπάρχει πιθανότητα το κόμμα της συγκυβέρνησης τελικά να μη κατορθώσει να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο στη Στερεά ενισχύοντας έτσι όμως τα σενάρια περί συνεργασίας.

Μάλιστα επειδή σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανάλογα προβλήματα έχουν προκύψει και σε άλλους νομούς δεν αποκλείεται η καραμπόλα που θα δημιουργηθεί να επηρεάσει και τις δημοτικές εκλογές με τελικό αποτέλεσμα στις εκλογές του Μαΐου ο κ. Μπακογιάννης να πληρώσει τη «νύφη».

Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα λοιπόν για τον Κ. Μπακογιάννη δεδομένου ότι ο ίδιος θα αποφασίσει και ο ίδιος θα χρεωθεί το όποιο αποτέλεσμα…