Ανακοίνωση ΑΝΕΛ για διώξεις καθηγητών γονέων και μαθητών του γυμνασίου – Λυκείου Ιτέας

Κοινοποίηση στα Social Media

Το καθεστωτικό αστυνομοκρατούμενο κράτος είναι «εδώ» και δείχνει με κάθε τρόπο τις ορέξεις του και τους σκοπούς του. Στόχος του η πάταξη κάθε αντίδρασης και αντίστασης από όποιον πολίτη αμφισβητήσει τον καθεστωτικό και αυταρχικά αντιδημοκρατικό χαρακτήρα του.

Το κατοχικό καθεστώς και τα αθύρματα της Τρόικας, μετά την επιστράτευση των καθηγητών και τη «μετατροπή» των εργασιακών τους σχέσεων «αναθέτει» τον παιδαγωγικό ρόλο των καθηγητών στον εισαγγελέα, την αστυνομία και τα δικαστήρια.

Οι διώξεις των  Συμπατριωτών μας ελεύθερων μαθητών γονιών και διδασκόντων που όρθωσαν ανάστημα κατά του κατοχικού καθεστώτος των Αθηνών αποδεικνύει απερίφραστα τον ολοκληρωτισμό της κυβέρνησης των ανδρεικέλων και των συνεργατών τους , οι οποίοι τυλίγουν σε μια κόλα χαρτί την δημοκρατία ,την ελεύθερη δημοκρατική σκέψη και βούληση,  όλων εκείνων που δε «συνεμορφώθησανπροςταςυποδείξεις».

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στεκόμαστε αλληλέγγυοι και δίπλα στις δύο καθηγήτριες στους γονείς και στους μαθητές που έκαναν πράξη τις παιδαγωγικές διδαχές τους στην ελευθερία και την δημοκρατία και τους διαβεβαιώνουμε ότι αγωνιζόμαστε στο πλευρό τους ενάντια στην πολιτική που «γεννά» τα προβλήματα και τρομοκρατεί όσους αντιστέκονται.

Συντονιστική ΑΝ.ΕΛ Φωκίδας