Για την επόμενη εβδομάδα αναβάλλεται η πληρωμή της συνδεδεμένης βάμβακος

Κοινοποίηση στα Social Media

Νέα καθυστέρηση σημειώνεται στην πληρωμή της ειδικής (συνδεδεμένης) ενίσχυσης βάμβακος από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για το έτος 2013.

Tο πρόβλημα βρίσκεται στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, αφού όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί.Tο πρόβλημα βρίσκεται στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, αφού όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες η πληρωμή μετατίθεται για την ερχόμενη εβδομάδα, με το πρόβλημα τώρα να βρίσκεται στο ηλεκτρονικό σύστημα του Οργανισμού, αφού όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί. Όπως έγραψε η Agrenda το περασμένο Σάββατο, η ενίσχυση υπολογίζεται στα 77 ευρώ το στρέμμα, με μία παρακράτηση για όσους δικαιούνται πάνω από 5.000 ευρώ, η οποία μπορεί να κυμανθεί μεταξύ 5 και 7 ευρώ το στρέμμα.

Παράλληλα, τις ίδιες μέρες θα ολοκληρωθεί και η πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης του 2013, δηλαδή θα καταβληθούν τα ποσά στους δικαιούχους που ήταν στον επιτόπιο έλεγχο ή είχαν λάθη σις δηλώσεις τους και διορθώθηκαν έγκαιρα. Αφορά ένα ποσοστό 6% με 7% του συνόλου που δεν πληρώθηκαν για διάφορους λόγους.

από http://www.agronews.gr/