Τη Χρυσή Αυγή καταγγέλλει ο Σύλλογος Γυναικών επαρχίας Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

«Η Χρυσή Αυγή είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, εξυπηρετούν καραμπινάτα την εργοδοσία, τα μεγάλα αφεντικά» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γυναικών επαρχίας Λιβαδειάς με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

«Και να που τα καλόπαιδα της Χρυσής Αυγής ξαναχτύπησαν. Αυτή τη φορά στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Με άνανδρο και χυδαίο τρόπο τα έβαλαν με τα άρρωστα παιδιά και τους συνοδούς τους, γιατί είναι μετανάστες. Πήραν όμως πληρωμένη απάντηση από τους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου. Φαίνεται οτι κανένας δεν τους έμαθε οτι όλες οι γυναίκες σε όλη τη γη πονούν το ίδιο για να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους, οτι ο πόνος, η αρρώστια, ο θάνατος δεν γνωρίζουν φυλή, χρώμα, θρησκεία ή έθνος. Είναι δε τόσο φιλάνθρωποι και καλοί χριστιανοί  που δίνουν την ελεημοσύνη τους… κρατώντας ρόπαλα και κράνη, ασκώντας τρομοκρατία και ψυχολογική βία»,αναφέρει μεταξύ άλλων ο σύλλογος.

«Μοστράρουν για αντισυστημικοί. Είναι όμως το μακρύ χέρι του συστήματος, εξυπηρετούν καραμπινάτα την εργοδοσία, τα μεγάλα αφεντικά» και «είναι τόσο “νταήδες” και κυνηγοί της διαφθοράς που τα βάζουν με ανυπεράσπιστες μετανάστριες, ενώ αυτούς, τους σωματέμπορους,  που τις εκμεταλλεύονται με διάφορους τρόπους ή τις  εκπορνεύουν σε διάφορα “μαγαζιά” δεν τους αγγίζουν…Μήπως γιατί τους γνωρίζουν πολύ καλά;…», προσθέτει χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας τονίζει: «Σήμερα, σε συνθήκες οξυμμένης οικονομικής κρίσης, που τα περιστατικά φτώχειας καθημερινά πολλαπλασιάζονται, η απάντηση είναι η ταξική αλληλεγγύη που εκφράζεται από το οργανωμένο κίνημα, τις Λαϊκές Επιτροπές και η οργάνωση της πάλης για την ανατροπή των εκμεταλλευτών του μόχθου μας, για κουμαντάρουμε εμείς τη ζωή μας και τον τόπο, χωρίς προστάτες…Και σ΄ αυτό τον αγώνα είναι ιδιαίτερα σημαντική η προσφορά των γυναικών…».