Σύλληψη για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα Βάγια

Κοινοποίηση στα Social Media

Αναζητείται για να συλληφθεί ο 39χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος είχε επέμβει στον μετρητή  κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα τη μη καταγραφή των πραγματικών καταναλωθέντων κιλοβατώρων 

Συνελήφθη, χθες (05-03-2014) το πρωί στα Βάγια Βοιωτίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 52χρονος ημεδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια), σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Από τους αστυνομικούς αναζητείται για να συλληφθεί και ο 39χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο ανωτέρω κατάστημα, μαζί με κλιμάκιο τεχνικών υπαλλήλων της ΔΕΔΔΗΕ, όπου διαπιστώθηκε επέμβαση στον μετρητή κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα τη μη καταγραφή των πραγματικών καταναλωθέντων κιλοβατώρων.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ΔΕΔΔΗΕ Θηβών, η οικονομική ζημιά που υπέστη η εταιρεία, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (60.285,85) περίπου ευρώ. 

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Βαγίων, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.