Ελληνικό κράτος: Δε του φτάνουν οι φόροι. Τώρα ζητάει και δανεικά από τους πολίτες!

Κοινοποίηση στα Social Media

Αφού το επιτελείο οικονομικών φορολόγησε και τις… πέτρες, κατάφερε επιτέλους να παρουσιάσει έστω και μικρό για πρώτη φορά πλεόνασμα.

Κι αυτό όμως φαίνεται να είναι πλασματικό, αφού το Ελληνικό κράτος δεν έχει μόνο λαμβάνειν από τους Έλληνες φορολογούμενους, αλλά και… δίνειν! Τα χρέη του Ελληνικού Δημοσιού αριθμό ουκ έχουν!

Φτάνει όμως με την καθαρεύουσα. Χρησιμοποιώντας μια φράση που συχνά λέει ο θυμόσοφος λαός, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Ελληνικό κράτος χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά και όχι μόνο!

Συντάξεις απλήρωτες, μισθοί υπαλλήλων απλήρωτοι, χρέη σε επαγγελματίες, αλλά και επιχειρήσεις!

Είναι αλήθεια! Δε χρωστάμε μόνο εμείς στο κράτος μας χρωστάει κι αυτό! Και αφού μας πήρε όσα μπορούσε με τους φόρους τώρα βγήκε στο σεργιάνι για δανεικά.

Έντοκα Γραμμάτια του Ελληνικού Δημοσίου…

Το Ελληνικό κράτος θα προσπαθήσει να δανειστεί από σήμερα και για 3 μέρες, από όλους μας σχεδόν 1 δις! Σαν ανέκδοτο ακούγεται. Και μάλλον ανέκδοτο πρέπει να είναι. Το κράτος που πετσόκοψε τα ομόλογα που είχαν όλοι οι οργανισμοί και τα φυσικά πρόσωπα, έχει το θράσος να μας ζητάει …δανεικά! Ίσως κάποιοι ”παίχτες” να σπεύσουν να αγοράσουν. Αλλά μόνο και μόνο επειδή θα το δουν σα μια τζογαδόρικη ευκαιρία. Η μεγάλη μάζα πιστεύω θα απέχει. Δεν είναι δυνατόν να μας έχουν πάρει ακόμη και την ψυχική μας υγεία και να μας ζητάνε και …δανικά από πάνω.

Ελπίζω μόνο να μην προορίζονται κι αυτά τα Έντοκα Γραμμάτια για να θυσιαστούν όπως το Πασχαλινό αρνί…

ο συγχωριανός σας