Συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός για παράνομη εμπορία και διάθεση βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων στη Λιβαδειά

Κοινοποίηση στα Social Media

Κατασχέθηκαν (85) βεγγαλικά, (677) πυροτεχνήματα καθώς και (362) παιδικά αθύρματα διαφόρων τύπων, μετά από έλεγχο σε κατάστημα εποχιακών ειδών (αποκριάτικα)

Αναζητείται για να συλληφθεί από τις Αστυνομικές Αρχές ο 38χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή και διάθεση βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, μετά την πραγματοποίηση αιφνιδιαστικού ελέγχου, σε κατάστημα με εποχικά είδη (αποκριάτικα), συνελήφθη ο 47χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να διαθέτει προς πώληση:

  • Ογδόντα πέντε (85) βεγγαλικά,
  • εξακόσια εβδομήντα επτά (677) πυροτεχνήματα και
  • τριακόσια εξήντα δύο (362) παιδικά αθύρματα,

διαφόρων τύπων, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

Τα ανωτέρω βεγγαλικά, πυροτεχνήματα και παιδικά αθύρματα κατασχέθηκαν, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο 38χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.