Ο Ν. Τσώνης πιθανότερος υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ για τη Στερεά Ελλάδα

Κοινοποίηση στα Social Media

Στο Νίκο Τσώνη πρώην βουλευτή Φθιώτιδας φαίνεται να καταλήγει το ΠΑΣΟΚ για τη θέση τυ υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη Λιβαδειά παρουσία του Γραμματέα Ν. Ανδρουλάκη.

Το θέμα ήταν «ποιος θα πάρει τον μουτζούρη» όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά γεγονός που δείχνει και το κλίμα απαισιοδοξίας και περεταίρω εσωστρέφειας που κυριαρχεί στους κόλπους του κόμματος.

Ο κ. Τσώνης πάντως (που χαρακτήρισε λάθος τη συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη Ν.Δ.) δεδομένης της κατάστασης και των δυσκολιών που υπάρχουν σημείωσε πως αν χρειαστεί προτίθεται να σηκώσει το βάρος των εκλογών στη Στερεά.

Παράλληλα εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για εκείνα τα στελέχη και τους περιφερειακούς συμβούλους που μετά την αποχώρηση του Κλ. Περγαντά «έτρεξαν να πιάσουν στασίδια».

Ο Μίμης Αγγέλου υποστήριξε ότι μπροστά στην άρνηση από πολλούς να στελεχώσουν ψηφοδέλτιο πρέπει να βρεθούν εφεδρείες και να επιστρατευτούν με κοινό σημείο αναφοράς, ο Γιάννης Σωτηρίου είπε να μην παρακαλέσουν κανένα αλλά «να βρεθούν νέοι άνθρωποι» και αν χρειαστεί να μπουν στη μάχη παιδιά των ιδίων.

Τέλος ο Ν. Ανδρουλάκης είπε ότι μέχρι την Τρίτη μετά την Καθαρά Δευτέρα πρέπει να έχει ορισθεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ.

pasok2