Ενίσχυση του ΚΚΕ και ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση ζήτησε ο Γιώργος Μαρίνος

Κοινοποίηση στα Social Media

Μήνυμα στο λαό της Στερεάς Ελλάδας να  καταδικάσει την κυβερνητική πολιτική , που οδηγεί στην ανεργία και στη φτώχεια, με την ψήφο του στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ψηφίζοντας ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση αντίστοιχα, έστειλε από τη Λιβαδειά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Μαρίνος.

Μιλώντας σε συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος, στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας, κάλεσε τους πολίτες με τη ψήφο τους να δώσουν ένα «αποφασιστικό πλήγμα στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ και να μη εγκλωβιστούν  από το ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα, που υποστηρίζουν τον επικίνδυνο αντιλαϊκό ευρωμονόδρομο».

Όπως τόνισε η ψήφος στο ΚΚΕ και στη Λαϊκή Συσπείρωση,θα είναι «ψήφος τιμωρίας» της εφαρμοζόμενης αντιλαϊκής πολιτικής και θα δυναμώσει τη λαϊκή αντίσταση ώστε «να γίνει ο λαός αφέντης στον τόπο του».

 

mar2

 

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν  ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης  Βοιωτίας Γιώργος Γκικόπουλος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι σε Λιβαδειά και Θήβα Νώντας Κοτσικώνας και Αντώνης Τουλουμάκος, ενώ ανακοινώθηκαν και δύο νέες υποψηφιότητες του Λουκά Ζάκα στο δήμο Διστόμου- Αράχωβας-Αντίκυρας και του Δήμου Θεοδώρου για το δήμο Τανάγρας.

 

από seiriosfm