Η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στα διόδια της Θήβας

Κοινοποίηση στα Social Media

Παρέμβαση  κινητοποίηση   των  Ν.Ε. της  Εύβοιας  και  Βοιωτίας  του  ΣΥΡΙΖΑ  πραγματοποιήθηκε  σήμερα  το  μεσημέρι  στα  διόδια  της  εθνικής  οδού  (έξω  από  την  Θήβα )  όπου  μοιράστηκε  ανακοίνωση  στα  διερχόμενα  αυτοκίνητα  από  τα  ανοιχτά  διόδια..

Η  ανακοίνωση  που  μοιράστηκε  είναι  η  παρακάτω :

Εν μέσω οικονομικής κρίσης, αύξησης της ανεργίας, και τις συνεχείς μειώσεις σε μισθούς και τις αποδοχές των εργαζομένων, οι χρήστες οδηγοί και οι επαγγελματίες καλούνται να πληρώσουν για μια ακόμα φορά νέα αυξημένα διόδια χωρίς η πρόοδος και η ποιότητα των κατασκευών να αντιστοιχεί σε ανάλογη βελτίωση και ασφάλεια των αυτοκινητοδρόμων. Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερο οξυμένο για τους μονίμους κατοίκους και επαγγελματίες των αστικών περιοχών της χώρας που πλέον θα αδυνατούν να εκπληρώσουν στοιχειώδεις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

Το Τμήμα Μεταφορών και Δικτύων του ΣΥΡΙΖΑ ζητά: 1. Nα ανακληθούν άμεσα οι αυξήσεις στις τιμές των διοδίων. 2. Να επανεξεταστεί ριζικά το καθεστώς των συμβάσεων παραχώρησης των αυτοκινητοδρόμων. 3. Να καθιερωθεί Δημόσια Διαχείριση και να γίνει δραστική μείωση της τιμής των διοδίων. 4. Να καταργηθούν οι πολλαπλοί σταθμοί διοδίων σε όλη τη χώρα. 5. Να καταργηθούν τα διόδια για τους κατοίκους που δραστηριοποιούνται σε μια περιοχή.

Στίς 14 Φλεβάρη κατατέθηκε ερώτηση απο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προς τα συναρμόδια υπουργεία όπου αφού καταγγέλουν τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις που έκανε ο υπουργός υποδομών Μ.Χρυσοχοϊδης τον Δεκέμβρη του 2013 για μή προτιθέμενη αύξηση στις τιμές των διοδίων απο την κυβέρνηση , ρωτούν αν η κυβέρνηση εχει πρόθεση την αναδιαπραγμάτευση των ληστρικών συμβάσεων παραχώρησης που εχουν συναφθεί με τους διαπλεκόμενους εργολάβους που λειτουργούν μόνο για την αύξηση των κερδών τους χωρίς μάλιστα να τηρούν κάν τους όρους πολλές φορές ή (η υποταγμένη κυβέρνηση των συμφερόντων) θα συνεχίσει να συμμαχεί με τους κερδοσκόπους και θά βάζει τους τοπικούς εκφράστες της να μασάνε τα λόγια τους με προεκλογικές υποσχέσεις οτι δήθεν ολα στο μέλλον θα λυθουν με την συνέχιση της πολιτικής που συνεχώς εξαθλιώνει ολο και περισσότερο την κοινωνία.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΉ ΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ

….οταν η αδικία γίνεται νόμος η αντίσταση ειναι καθήκον

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ