Συνελήφθη 25χρονος για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Πυρί Θηβών

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο 25χρονος είχε παραβιάσει τη σφραγίδα ρολογιού της οικίας του και είχε επέμβει στον μετρητή  κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα τη μη καταγραφή των καταναλωθέντων κιλοβατώρων 

Συνελήφθη, χθες (12-02-2014) το μεσημέρι στο Πυρί Θηβών Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι αστυνομικοί μετέβησαν, μαζί με κλιμάκιο τεχνικών υπαλλήλων της ΔΕΔΔΗΕ, στην οικία του 25χρονου, όπου διαπιστώθηκε παραβίαση σφραγίδας ρολογιού και επέμβαση στον μετρητή κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα τη μη καταγραφή των καταναλωθέντων κιλοβατώρων.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ΔΕΔΔΗΕ Θηβών, η απώλεια σε κιλοβατώρες, κατά το χρονικό διάστημα από 26-10-2011 έως και 12-02-2014, ανέρχεται στις (12.852) και η συνεπακόλουθη οικονομική ζημιά που υπέστη η εταιρεία, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (2.025,83) περίπου ευρώ. 

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.